RTL Gemist nu ook beschikbaar voor Ziggo-klanten

17/11
2009
RTL Gemist is vanaf nu ook beschik- baar via het kabelnetwerk van Ziggo. Dat heeft RTL dinsdag bekendgemaakt. RTL Gemist is bij Ziggo onderdeel van een totaalpakket met uitzendingen van diver- se omroepen onder de verzamelnaam `Net Gemist’. Ziggo-klanten kunnen zich abonneren op deze dienst, waarmee men allerlei tv-programma’s terug kan kijken. “Wij zijn ervan overtuigd dat onze programma’s een verrijking vormen van Ziggo’s `Net Gemist’-platform“, zegt Arno Otto van RTL Nederland.

Arno Otto, Managing Director Digital Media van RTL Nederland, is blij over de samenwerking met Ziggo. “De programma’s die wij via RTL Gemist aanbieden, kunnen eenvoudig via de Ziggo-afstandbediening worden opgevraagd.”

Marcel Nijhoff, commercieel directeur van Ziggo, is ook enthousiast over het feit dat RTL Gemist nu ook voor Ziggo-abonnees beschikbaar is. “Onze klanten willen steeds vaker programma’s bekijken op het moment dat het hun uitkomt. RTL Gemist biedt die mogelijkheid voor een groot aantal RTL-programma’s en is daarom een zeer belangrijk onderdeel van ons aanbod.”

RTL Gemist is sinds enige tijd ook te gebruiken via de Mediabox van UPC.

Datum: dinsdag 17 november 2009, 15:00
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry