Kieskeurig.nl koopt Wasmachines.nl

02/04
2019
HAARLEM (EZPress) - Het Haarlemse mediabedrijf Reshift, eigenaar van o.a. Kieskeurig.nl, heeft de website Wasmachines.nl overgenomen. Reshift wil door deze overname zijn positie in de witgoedmarkt verstevigen.

Met de consumentenplatforms Kieskeurig.nl en BesteProduct.nl heeft Reshift al twee merken in handen die sterk zijn in de witgoedbranche. “De overname van een kwalitatieve website als Wasmachines.nl biedt ons de mogelijkheid om verder te groeien in wat al onze sterkste markt is. We blijven zoeken naar aanvullende informatie en dienstverlening, om de consument in elke fase van het aankoopproces bij te kunnen staan,” aldus Paul Molenaar, CEO Reshift.

Wasmachines.nl heeft als doel consumenten te helpen bij het kopen van een wasmachine. Dit doet het o.a. door het bieden van een vergelijkfunctionaliteit, het delen van ontwikkelingen binnen de branche en het geven van tips bij aankoop en bij gebruik van een wasmachine. Ook vinden bezoekers elkaar in het forum, waar ervaringen en tips met elkaar worden gedeeld. Kevin van Oosteren, Commercieel Manager Reshift: “De combinatie van deze titel met onze andere twee vergelijkers Kieskeurig.nl en BesteProduct.nl, stelt ons in staat de consument nog beter te kunnen helpen in de zoektocht naar de juiste wasmachine.”

Ook voor de huidige klanten van de al bestaande titels binnen Reshift biedt deze overname volop mogelijkheden: “Voor onze klanten kunnen wij door deze overname ook meer contentproposities en andere commerciële mogelijkheden aanbieden. Met Wasmachines.nl hebben wij binnen deze markt een extra en erg waardevol kanaal in handen,” aldus Kevin van Oosteren.

Naast Kieskeurig.nl en BesteProduct.nl bereikt uitgeverij Reshift maandelijks meer dan acht miljoen mensen met merken als Computer!Totaal, Computer Idee, InsideGamer, PCM en Zoom.nl.

//Einde bericht

Bron: Kieskeurig.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 2 april 2019, 09:22
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Haarlem, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry