RTL 4 ook met tv-show over Michael Jackson

16/11
2009
Nicolette van Dam gaat samen met de Vlaamse presentator Koen Wauters het tv-programma `Mijn naam is Michael’ presenteren op RTL 4. Hierin wordt gezocht naar iemand die kan dansen en zingen als Michael Jackson. Dat maakte Van Dam maandagavond bekend in RTL Boulevard. Concurrent SBS 6 kondigde eerder deze maand al de tv-show `Move Like Michael Jackson’ aan. Volgens Van Dam heeft RTL het idee niet gestolen. “Dit speelt al maanden. Dat kan niet van de een op andere dag.“

Het nieuwe RTL 4-programma wordt in samenwerking met de Vlaamse zender VTM gemaakt. “We gaan op zoek naar zowel een jonge als een volwassen Michael Jackson die de King of Pop op een overtuigende manier kunnen neerzetten“, vertelt een woordvoerder van VTM. “Van de kandidaten wordt verwacht dat zij de populaire hits van Michael Jackson kunnen zingen zoals hij dat jarenlang succesvol deed, maar minstens zo belangrijk zijn de ongekende dansmoves.”

Nicolette van Dam, in BelgiĆ« bekend door Voetbalvrouwen, verklapte ook dat RTL 4 de Michael Jackson-film `This Is It’ gaat uitzenden. “Dat is heel gaaf voor de zender.”

Datum: maandag 16 november 2009, 19:06
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry