Nieuwe drop catching website gericht op .io-domeinnamen

29/01
2019
AMSTERDAM (EZPress) - CatchCowboy.com is de nieuwe speler op het gebied van drop-catching. Catch Cowboys stelt iedereen in staat om verlopen .io- en .nl-domeinnamen te kopen en te registreren. Deze domeinnamen zijn óf verlopen óf afgestoten door hun vorige eigenaars. Een ideale kans om die felbegeerde domeinnaam eindelijk in je bezit te krijgen!

Met het nieuwe platform biedt CatchCowboy.com gebruikers een prima alternatief voor de bestaande platforms, die vaak druk en extreem concurrerend zijn waardoor je de absolute hoofdprijs voor je domeinnaam betaald.

CatchCowboy.com is gemaakt door 101 Internet, een Nederlands internetmarketingbedrijf. Het bedrijf heeft dit platform in eerste instantie gecreëerd om in één ​​van hun eigen behoeften te voorzien, namelijk om te proberen om verlopen domeinnamen buiten de grote platforms om te vangen (Catching). `De concurrentie op de grote platforms voor .nl- en .io-domeinen is extreem. De prijzen stijgen heel snel, omdat iedereen elkaar probeert te overbieden”.

Met CatchCowboy.com hebben gebruikers nu een alternatief. Je kunt op elk vrijgekomen domein bieden en je betaalt alleen wanneer je de veiling gewonnen hebt. No cure, no pay zoals dat heet.

//Einde bericht

Bron: CatchCowboy.com

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 29 januari 2019, 11:59
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry