Tech Awards bekroont de beste producten van 2018

03/12
2018
HAARLEM (EZPress) - Twijfel bij aankoop van consumentenelektronica behoort ook dit jaar tot het verleden dankzij de vandaag uitgereikte Tech Awards 2018, een gezamenlijk initiatief van Computer!Totaal, PCM, Zoom.nl, Computer Idee, BesteProduct.nl, MacWorld.nl, Power Unlimited, Insidegamer.nl en Gamer.nl. Van de duizenden nieuwe producten die afgelopen jaar zijn geïntroduceerd en getest zijn er 139 bekroond met een Tech Award.

Het volledige overzicht van de 139 winnaars, verdeeld over 52 categorieën, is beschikbaar op www.reshift.nl/techawards.

De Tech Awards bieden extra houvast tijdens het kooptraject. Consumenten moeten doorgaans kiezen uit tientallen verschillende producten binnen een productcategorie. De onafhankelijke testoordelen van de gespecialiseerde experts scheiden het kaf van het koren. Een Tech Award betekent aan de top staan in een van de geteste productcategorieën van het afgelopen jaar. Het gaat dus om de beste producten: dankzij het kwaliteitscertificaat van de Tech Awards begaat niemand in de belangrijke decembermaand een miskoop.

Bekroning

Gezamenlijk zijn de aan de Tech Awards deelnemende techmedia, allen onderdeel van Reshift, marktleider in tech, fotografie en games. Maandelijks worden ruim 8,5 miljoen unieke bezoekers bereikt en lezen 376.000 mensen een van de magazines. “Al jaren vertrouwen onze klanten op ons testoordeel bij de aankoop van een product”, zegt Remco de Graaf, editorial director van Reshift. “We inspireren en adviseren voor aankoop en helpen na aanschaf met workshops en cursussen. Maar op het belangrijke moment dat de consument zijn portemonnee moet trekken, is een extra bevestiging wel zo prettig. Die bevestiging geven we in de vorm van een Tech Award. Is een product daarmee bekroond, dan is ons unanieme oordeel dat je dat product blind kunt kopen.”

Over Reshift

Reshift bereikt als grootste tech-mediahuis van Nederland maandelijks meer dan 8,5 miljoen mensen. Dat doet het met toonaangevende merken als Kieskeurig.nl, Computer!Totaal, Computer Idee, Vives Magazine, BesteProduct.nl, Power Unlimited, Zoom.nl, PCM, MacWorld.nl, Gamer.nl en Insidegamer.nl. Reshift organiseert de vakbeurs IPON voor innovatie en ICT in het onderwijs en inspireert software-ontwikkelaars met kennisevenementen, zoals J-Fall en IoT Tech Day.

//Einde bericht

Bron: Reshift

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 3 december 2018, 07:58
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Haarlem, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry