'Holland Huis' in Sydney

26/10
2018
Net als bij de reguliere Olympische Spelen kenden de Invictus Games in Sydney een Holland Huis. Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht luitenant-generaal Hans van Griensven had daarvoor het initiatief genomen. De Nederlandse sporters, hun familie en vrienden, begeleiders en het mediateam hieven gezamenlijk het glas.

Luitenant-generaal Van Griensven spreekt de bezoekers van het Holland Huis toe.

Na de toast op de geleverde en nog te leveren sportieve prestaties werden enthousiast de opgedane ervaringen uitgewisseld. "Zo`n informeel samenzijn draagt ook bij aan de teamgeest en onderlinge verbondenheid", aldus Van Griensven. "Dat is essentieel bij het neerzetten van een bijzondere prestatie."

Luitenant-generaal Van Griensven in gesprek met Jelle van der Steen (links) en teamcaptaim Marc van de Kuilen.

Nieuwe app

De maker van de app `Unit Victor` overhandigde in het Holland Huis symbolisch een nieuwe app aan IGK Van Griensven. Doel ervan is post-actieve veteranen met elkaar verbinden en ervoor te zorgen dat de band die onder andere tijdens missies ontstaan, in stand blijft. Als Inspecteur der Veteranen draagt de luitenant-generaal Van Griensven initiatieven ter ondersteuning van veteranen een warm hart toe.

Datum: vrijdag 26 oktober 2018, 12:25
Bron: Defensie
Categorie: Algemeen
Tags: Australië, Sydney

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry