QNH Consulting eerste AWS Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads

18/09
2018
Amsterdam, 18 september 2018 – Amazon Web Services (AWS) heeft IT-dienstverlener en kennispartner QNH Consulting gekozen tot eerste Nederlandse Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads. Dit betekent dat QNH als eerste clouddienstverlener in Nederland klanten optimaal kan ondersteunen bij het ontwerp, de migratie, implementatie en het beheer van op Microsoft gebaseerde systemen en applicaties in de AWS Cloud. Na een uitgebreid reviewproces door Amerikaanse AWS-specialisten in architectuur en aanpak bij referenties als bijvoorbeeld Groningen Seaports en NXP is QNH toegelaten tot de selecte partnergroep.

Dit partnership levert de klanten van QNH verschillende voordelen op. Zij kunnen hierdoor bijvoorbeeld tegen lagere kosten in Proof of Concepts (PoC’s) en pilots gebruikmaken van de AWS Cloud in combinatie met Microsoft-systemen. QNH werkt rechtstreeks met AWS samen om klanten te ondersteunen en adviseren. Dankzij deze samenwerking worden klanten geadviseerd op het gebied van de meest optimale cloud (kosten) modellen, Microsoft-licenties en scenario’s toegespitst op de AWS cloudomgeving of multi-cloudomgevingen. Zo halen klanten tegen zo laag mogelijke kosten het maximale uit de cloud.

Dolf Jan Mulder, CTO bij QNH Consulting & ilionx: `Ik ben er trots op dat wij als QNH Consulting & ilionx als eerste en enige in Nederland deze status hebben. Ook in Europa zijn er slechts enkele organisaties die zich Service Delivery Partner voor Microsoft Workloads mogen noemen.”

Bjorn Schmitz, Partner Executive, bij QNH Consulting & ilionx: “We kunnen klanten nu nog beter ondersteunen en adviseren met Microsoft licentie scenario’s en Microsoft Workloads op de AWS Cloud. Ik kijk er naar uit om de komende maanden samen met collega’s en AWS aan de slag te gaan om via het Service Delivery programma verschillende voordelen te realiseren voor onze klanten, zoals PoC’s, pilots en credits voor AWS-omgevingen.`

Datum: dinsdag 18 september 2018, 09:04
Bron: QNH
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry