Roemrucht Toetanchamon breidt dienstverlening uit

14/09
2018
ROTTERDAM (EZPress) - Na het roemruchte incassobureau Toetanchamon is nu ook de rest van de erfenis van `de Haagse Al Capone` uit de jaren 80 en 90 terug. De Georgisch-Nederlandse zakenman Evgeny Gur ziet zichzelf graag in de voetsporen van wijlen Eef Hoos treden. Daarom heeft de Rotterdamse zakenman nadat hij eind vorig jaar het incassobureau overnam nu ook het beveiligingsbedrijf, het juridisch adviesbureau, het recherchebureau, het assurantiebemiddelingsbureau en het administratiekantoor van Toetanchamon nieuw leven ingeblazen.

De erfenis van Eef Hoos

Evgeny Gur steekt niet onder stoelen of banken dat hij een bewonderaar van de in 2016 overleden zakenman en beroepscrimineel Eef Hoos is. Hoos richtte in de jaren 80 incassobureau Toetanchamon op en werd berucht vanwege zijn snoeiharde aanpak, waarbij dreigementen en vermeende aanslagen niet werden geschuwd. Eenmaal in de gevangenis wierp Hoos zich op als belangenbehartiger van gedetineerden en ex-gedetineerden.

Gur: `Met een harde aanpak zonder angst heeft Eef Hoos veel successen geboekt. Het staat als een paal boven water dat veel bedrijven kunnen fluiten naar hun geld als het op incasso of zelfs tot een veroordeling aankomt. Wanbetalers weten dat ze van een briefje en een belletje niet veel te vrezen hebben. Maar klanten kunnen nu weer rekenen op Toetanchamon, niet alleen met zijn succesvolle incasso-aanpak, maar ook op de andere werkgebieden.`

Voor niets en niemand bang

Volgens Gur is het grote voordeel van Toetanchamon dat zijn medewerkers voor niets en niemand bang zijn. `Ze laten zich niet intimideren of wegsturen. Als bedrijven een probleem hebben, dan kunnen ze bij ons terecht. Niemand heeft het recht om niet te betalen. Toch we zijn niet alleen hard, maar ook rechtvaardig.`

Met het verwerven van alle werkmaatschappijen van het oude Toetanchamon, exploiteert Gur nu het volledige aanbod aan diensten tijdens de glorietijd in de jaren tachtig en negentig.

Zo is Toetanchamon onder andere actief als mediator in verschillende juridische geschillen die onder een breed scala aan rechtsgebieden vallen. Voorbeelden hiervan zijn het arbeidsrecht, ontslagrecht, ondernemingsrecht, faillissementsrecht en detentierecht.

Recht krijgt zijn beloop

Verder richt Toetanchamon zich op bedrijfsrecherche-opdrachten: interne diefstal en verduistering, (verzekerings)fraude, ziekteverzuim, overtredingen in bedingen. Het bedrijf bijt zich echter ook vast in aanrandings- en verkrachtingszaken, onopgeloste moordzaken, vermiste personen, afpersing en chantage en zaken die overspel aangaan.

Sinds de herstart van Toetanchamon heeft de onderneming al voor anderhalf miljoen euro aan incasso-opdrachten binnengekregen. Ook de diensten van het beveiligingsbedrijf en het recherchebureau lopen volgens Gur inmiddels boven verwachting goed. `Wij zorgen ervoor dat het recht z`n beloop heeft.`

//einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 14 september 2018, 08:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry