Big Brother Awards 2018 zoekt een vormgever!

22/08
2018
Bits of Freedom zoekt een vormgever die een nieuwe huisstijl voor de Big Brother Awards wil ontwikkelen. Liefst iets wat een paar jaar mee kan. Lees hieronder verder! (Let op: dit betreft een vrijwilligersfunctie.)

Big Brother AwardsElk jaar organiseert Bits of Freedom de Nederlandse Big Brother Awards. Tijdens de Big Brother Awards worden de grootste privacyschenders van het afgelopen jaar in de schijnwerpers gezet. In het verleden kwamen bijvoorbeeld Minister Ollongren en haar voorganger Minister Plasterk de Sleepwet verdedigen, en waren Edward Snowden, Max Schrems en Kashmir Hill (vanwege hun positieve bijdrage aan het privacydebat!) via een live verbinding te gast.

Wat hebben we nodig?Voor de Big Brother Awards 2018 zijn we op zoek naar een (online) vormgever die de BBA\'s van een nieuwe huisstijl wil voorzien. Praktisch gezien betekent het dat jij:

De nieuwe huisstijl ontwikkelt (dat mag maar hoeft niet op basis van Bits of Freedoms huisstijl)
Zorg draagt voor de (online) communicatie-uitingen.

Praktisch
Wanneer: oplevering eerste week van oktober
Waar: Je kunt bij ons op kantoor werken of op afstand
Vergoeding: We vergoeden je on- en reiskosten

Wil jij je inzetten voor internetvrijheid en ben je in september beschikbaar? Stuur ons dan uiterlijk 26 augustus een mailtje met voorbeelden van je werk. Dank je wel!

https://www.bof.nl/wp-content/uploads/2018/06/Big-Brother-Awards-De-speech-van-Ollongren.mov

Datum: woensdag 22 augustus 2018, 11:30
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry