Wilfred Genee: `Ik wil meer doen bij RTL’

07/08
2009
Wilfred Genee wil meer tv-programma’s maken voor RTL Nederland. Dat zei Genee donderdag in De Coen & Sander Show. De presentator gaf een reactie op uitspraken van collega Johan Derksen, die beweert dat Genee klein gehouden wordt door RTL, omdat de zenderleiding diens overstap naar Talpa nooit heeft vergeven. “Ik vind het moeilijk om dat te zeggen. Ik zou graag iets meer willen doen, maar als daar geen gelegenheid voor is, dan is daar geen gelegenheid voor“, liet Genee weten.

Voetbal International is Genee’s enige klus voor RTL en dat vindt hij jammer. “Het is in zoverre zo dat het hun goed recht is om hun keuze te maken. Dat is verder niet aan mij.”

Genee was vroeger nog regelmatig te zien in RTL Boulevard, maar dat is nu zelden tot nooit het geval. RTL 4 zet nu vaker Humberto Tan in. “Ik wil niet per se doen wat Humberto doet, maar gewoon meer dingen. Ik denk ook wel dat ik dat eventueel zou kunnen. Het is ook niet een concurrentiestrijd tussen Humberto en mij hoor. Zo zie ik het zelf helemaal niet. Ik vind het een mooi compliment dat iemand als Johan Derksen dat over mij zegt. Dat is heel politiek, hè, wat ik nou allemaal zeg?”

Wilfred Genee is deze avond te zien in de eerste vrijdagavond-uitzending van zijn programma Voetbal International. De uitzending begint om 21.55 uur op RTL 7.

Datum: vrijdag 7 augustus 2009, 10:42
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry