TIE Kinetix lanceert digitaal marketing transformatie programma

09/08
UTRECHT (EZPress) - TIE Kinetix, dé leverancier van Partner Automation oplossingen, heeft vandaag aangekondigd een exclusief digitaal marketing transformatie programma voor organisaties met een indirect verkoopkanaal te lanceren. Het programma helpt resellers om digitale marketing te omarmen. Het programma is ontwikkeld én wordt uitgevoerd in samenwerking met Google.

Het digitale marketing transformatie programma voor de channel is exclusief toegankelijk voor organisaties met een indirect verkoopkanaal en bereid zijn om snel te schakelen. Deelnemers aan het programma krijgen exclusiviteit in de markten waarin zij opereren. Daarnaast krijgen deelnemers startbudget, advies van industry experts, en exclusieve toegang tot informatie over online adverteren, digitaal transformeren en channel marketing oplossingen.

Het digitale marketing transformatie programma is speciaal ontwikkeld voor organisaties met een indirect verkoopkanaal, zodat zij hun producten en diensten kunnen vermarkten en verkopen.

Deelnemers aan het programma krijgen exclusief toegang tot data en onderzoek van Google, o.a. resultaten uit relevante onderzoeken, benchmarkgegevens, verbeterslagen op basis van ervaringen van andere programmaparticipanten (geanonimiseerde data) en natuurlijk de eigen campagnedata om data-gestuurde beslissingen te kunnen nemen gedurende het transformatieproces.

“Wij zijn heel enthousiast over het nieuwe digitale marketing transformatie programma voor channel organisaties. Samen met Google zagen wij het potentieel voor merken en/of fabrikanten omdat MKB resellers nog niet optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van digitale marketing”, aldus Jan Sundelin, CEO van TIE Kinetix. Wij realiseerden ons dat resellers er niet voor kiezen om digitale marketing niet te omarmen, maar dat ze simpelweg worstelen dat ze dit alleen moeten doen. Wat gebeurt er als je hen hierbij helpt? Met behulp van het programma, in samenwerking met Google, is het mogelijk voor onze klanten om meer omzet te genereren uit het indirecte verkoopkanaal.”

“Wij helpen organisaties met een indirect verkoopkanaal om de resellers klaar te stomen voor het digitale tijdperk. Het digitale transformatie programma maakt het gemakkelijk om de eerste stappen te zetten. Het helpt channel organisaties om aan de slag te gaan met de technologie van Google en om online succesvol te worden”, aldus Floris van de Peppel, Strategic Partner Manager bij Google.

//Einde bericht

Bron: TIE Kinetix

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 9 augustus 2018, 16:37
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry