De klassieke en verfijnde Nokia 5.1 voor 199 euro

09/08
AMSTERDAM (EZPress) - HMD Global, the home of Nokia phones, kondigt de release aan van de nieuwe Nokia 5.1, die vanaf deze week verkrijgbaar is tegen de adviesprijs van 199 euro. Het aluminium ontwerp is geperfectioneerd om een optimale kwaliteit, ligging in de hand en stijl te bereiken, met behoud van de robuustheid en betrouwbaarheid die men van een Nokia-smartphone mag verwachten. Met zijn hoge schermresolutie, zijn 40% snellere processor en verbeterde camera’s biedt de Nokia 5.1-fans een soepelere en meer premium ervaring dan zijn voorganger.

(b)Hoogwaardig vakmanschap(/b)

In lijn met het klassieke ontwerp van de vorige generatie is de nieuwe Nokia 5.1 tegelijk sober, compact en elegant. De body is vervaardigd uit één enkel 6000 series aluminium blok. Een nauwgezet proces van verspanen, anodiseren en polijsten in 33 stappen levert bovendien een gesatineerde afwerking en een aangenaam handgevoel op.

De nieuwe Nokia 5.1 wordt geleverd met een slankere behuizing van 2 mm en zeer verzorgde details, zoals onder meer de overeenstemming van de afgeronde randen van het scherm met de hoeken van de telefoon. Of het nu gaat om surfen op het web, het bekijken van televisieprogramma’s, het delen van foto’s op sociale netwerken of het spelen van games: het is nog nooit zo eenvoudig geweest om content te bekijken op dit 5,5” 18:9 HD-scherm.

(b)Nóg krachtigere prestaties(/b)

Met zijn nieuwe octa-core processor biedt de Nokia 5.1 soepelere algemene prestaties en is hij ook 40% sneller en krachtiger dan de vorige generatie. Zo kan de gebruiker probleemloos content creëren, bewerken en meerdere taken tegelijkertijd uitvoeren.

De verbeterde 16MP-camera met fasedetectie-autofocus achteraan registreert elk detail, terwijl de groothoekcamera aan de voorkant elk belangrijk moment vastlegt. De vingerafdruksensor van de Nokia 5.1 is op de achterkant van de telefoon geplaatst, zodat je de telefoon met je wijsvinger kan ontgrendelen.

Stefan De Clerck, algemeen directeur van HMD Global Benelux, merkt op: “Voor veel mensen is hun smartphone het eerste waar ze ’s ochtends en het laatste waar ze ’s avonds naar kijken. Het maakt niet uit hoeveel je aan een telefoon uitgeeft, elke gebruiker verdient een betrouwbare, mooie en goed werkende smartphone. De Nokia 5 is een van onze meest populaire telefoons in deze prijsklasse en we denken dat onze fans de verbeteringen die we aan deze formule hebben aangebracht goed zullen onthalen.”

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 9 augustus 2018, 16:43
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry