Digital Shadows is Europa’s ‘Hottest Cyber Security Company’

10/07
2018
AMSTERDAM (EZPress) - Digital Shadows, expert op het gebied van digital risk management, is tijdens de Europas Awards uitgeroepen tot beste cybersecurity startup. Het bedrijf, dat is opgericht in 2011, ondersteunt meer dan tweehonderd organisaties wereldwijd en beschermt hen tegen digitale risico’s op het open, deep en dark web. Sinds James Chappell en Alastair Paterson Digital Shadows oprichtten in Londen, heeft het bedrijf in totaal 49 miljoen dollar aan investeringen opgehaald. Het bedrijf heeft nu kantoren in Londen, San Francisco, Dallas, Singapore en Duitsland en bijna tweehonderd mensen in dienst.

“Ik ben verheugd dat we deze erkenning krijgen voor de enorme inspanningen die het team levert”, aldus Alastair Paterson, CEO en medeoprichter van Digital Shadows. “Samen beschermen we klanten wereldwijd tegen allerhande cyberdreigingen. In acht jaar tijd zijn we een heel eind gekomen en ik kijk vol enthousiasme naar de toekomst. De noodzaak voor digital risk management groeit en wij groeien mee om onze klanten optimaal te beschermen tegen cyberdreigingen.”

//Einde bericht

Bron: Digital Shadows

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 10 juli 2018, 11:44
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Dallas, Duitsland, Londen, Noord-Holland, San Francisco, Singapore, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry