Nu ook hennep via de post

12/07
CAPELLE (EZPress) - Vanaf vandaag kunnen alle aangesloten verkopers van Hennepplaza.com gebruik maken van de sterk en scherp ingekochte bezorgdienst met een professionele snelle levering. Hennepplaza.com biedt via haar e-commerce multi-vendor platform producten aan die gemaakt zijn van het duurzame hennepgewas. Verkopende partijen uit binnen en buitenland kunnen hun producten gemakkelijk via het platform aanbieden. Naast een kant-en-klaar platform verzorgt Hennepplaza.com ook de marketing, promotie, de betalingen en sinds vandaag ook het gehele logistieke proces.

Hennepplaza.com heeft na grondig onderzoek en met oog op haar ambitieuze toekomstplannen gekozen voor de professionele dienstverlening van Shops United (https://shops-united.nl/).

Shops-united.nl zegt over de samenwerking met Hennepplaza.com; “Wij verheugen ons op de groeiambitie van Hennepplaza.com en bieden met onze services een uitstekende en concurerende service voor alle logistieke afhandelingen van Hennepplaza.com. Shops United is een multi-carrier platform met meerdere vervoerders die het logistieke proces voor webshops gemakkelijker maakt. Tegelijkertijd liften webshops mee op het pakketvolume dat al is opgebouwd door gebruikers, en dat zorgt voor flinke besparing op logistieke kosten. Klanten krijgen via Shops United onder meer de keuze uit diensten van PostNL en DHL.”

“Voor de invulling van het logistieke proces voor de verzending van de duurzame hennep producten op Hennepplaza.com zochten wij een professionele dienstverlener die concurerende tarieven hanteert met professionele partijen als DHL en PostNL,” zegt Mike de Vree, General Manager van Hennepplaza. “Het is onze ambitie om het grootste e-commerce platform gericht op duurzame producten van Europa te worden en daar past een professionele dienstverlener bij waarbij tevens de mogelijkheid wordt geboden om snel door te groeien. Wij zijn nu in staat om meerdere bezorgopties aan te bieden tegen een scherp tarief met de zekerheid het product de volgende dag bij de klant thuis te hebben.”

//Einde bericht

Bron: Hennepplaza

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 12 juli 2018, 09:41
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry