Uniserver wint voor het tweede jaar op rij de Cloud Distributor of the Year Award

15/06
2018
Uniserver wint voor het tweede jaar op rij de Cloud Distributor of the Year Award

Alkmaar, 15 juni 2018 – Uniserver, Nederlandse clouddistributeur, is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Cloud Distributor of the Year door Hewlett Packard Enterprise (HPE). In 2017 werd Uniserver ook verkozen tot winnaar in deze categorie, toen de award voor Cloud Distributor of the Year voor het eerst werd uitgereikt door HPE.

Uniserver sleepte de prijs in de wacht vanwege de waarde die het bedrijf als clouddistributeur toevoegt aan haar partners, zowel op het gebied van kennis als dienstverlening. De prijs is uitgereikt tijdens Reimagine, het jaarlijkse IT-event van HPE voor partners en klanten. In de programmering van Reimagine gaat de aandacht vooral uit naar de nieuwste technologische ontwikkelingen en uitdagende IT-vraagstukken. Ook de samenwerking van HPE met haar partners is een centraal thema. Met de uitreiking van de HPE Partner Awards werd het event feestelijk afgesloten.

Martin Olij, Manager Hybrid IT, Service Providers & Cloud Nederland bij HPE: “Uniserver heeft deze award dubbel en dwars verdiend. De wereld verandert en daardoor veranderen behoeftes, ook bij ondernemers. Uniserver speelt hier verstandig op in en voorziet haar partners van de benodigde kennis en diensten waarop zij hun eigen dienstverlening kunnen blijven ontwikkelen. Zo functioneert Uniserver als betrouwbare clouddistributeur en zitten zij op één lijn met HPE als het gaat om het hanteren van de hoogste standaarden.”

Raymond Weltens, Marketing Manager bij Uniserver: “Ik ben super trots op het prolongeren van de titel Cloud Distributor of the Year. Dit geeft ons opnieuw de bevestiging dat we met onze ontwikkeling tot value added clouddistribiteur op de juiste weg zijn. Het winnen van deze award vergt een topprestatie van het voltallige Uniserver-team. Het feit dat we dit twee jaar op rij doen, geeft aan dat wij als organisatie in staat zijn om deze topprestatie constant te leveren. Op naar de triple!”

Datum: vrijdag 15 juni 2018, 12:17
Bron: Uniserver
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry