Ruim 108.250,- euro opbrengst ‘Golfen voor Tim’

16/05
2018
ZEEWOLDE/NUNSPEET (EZPress) - Maandag 14 mei vond op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet de derde editie van het Golfen voor Tim event plaats. De opbrengst: €108.250,-netto! Een geweldig bedrag dat rechtstreeks naar het medicijnonderzoek gaat. Naamgever van de stichting, de 16-jarige Tim Polderman, heeft de ziekte van Leigh. Een progressieve energie(stofwisselings)ziekte waardoor 70% van de kinderen die eraan lijdt niet ouder wordt dan 18 jaar. Een medicijn lijkt dichtbij, maar er is veel geld nodig om clinical trials op te zetten.

“Ongelofelijk dat er zo’n geweldig bedrag vandaag is gerealiseerd!

Ook dit jaar is professor Smeitink van het Radboud ziekenhuis verheugd met dit waanzinnige bedrag. Want € 108.250,- netto is méér dan we hadden kunnen hopen”, aldus André Polderman, vader van Tim en ondernemer. Door het organiseren van deze dag met vele activiteiten, een veiling en feestavond, is dit bedrag opgebracht.

’s Morgens startten een deel, 110 deelnemers, op de mooie golfbaan met het slaan van een balletje voor het goede doel. Ook dit jaar nam er weer een aantal BN’ers deel zoals Toine van Peperstraten, Sander Foppele, Klaas Wilting, Piet Schrijvers. Het andere deel mocht mountainbiken met Jochem Uytdehaage. Olga Commandeur sprak de dag aan elkaar.

Na de activiteiten konden de deelnemers aanschuiven aan het diner dat opgevolgd werd door een veiling onder leiding van veilingmeester Stan van den Dobbelsteen van ‘Het Feestteam’. Een week golfen in Spanje, een dagje golfen op The Dutch, een privé optreden van Charly Luske, een 18 krt collier, fantastische, mooie (gesponsorde) items kwamen voorbij. De avond startte met een optreden van Nicky van der Kuyp met later op de avond de onthulling van de netto eindopbrengst.

“Het was ook dit jaar weer een groot succes! Op naar de 4e editie volgend jaar!” aldus Jos van Wamel, organisator van het evenement.

Meer informatie over dit event vindt u op www.golfenvoortim.nl Heeft u de dag gemist en wilt u toch een donatie doen? Dat kán! U kunt een bedrag overmaken via NL65INGB0676200303 t.n.v. Stichting Tim Polderman Foundation.

//Einde bericht

Bron: Tim Foundation

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 16 mei 2018, 08:16
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Gelderland, Nunspeet, Spanje, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry