Make The World A Smiling Place

25/04
AMSTERDAM (EZPress) - Rechte tanden geven zelfvertrouwen en verbeteren de mondhygiëne. Het doel van de innovatieve 3D beugelmaker PerfectSmileClub is om een grotere groep mensen toegang te geven tot vaak nog dure orthodontie-behandelingen. Velen worden daarvan nu nog buitengesloten, omdat ze de kosten niet kunnen dragen.

(b)Geen slotjes op tanden(/b)

Als je rechte en witte tanden wilt, dan heb je PerfectSmileClub nodig. Het is een nieuwe ontwikkeling voor esthetische orthodontie. Vaak wordt gedacht dat een beugel betekent, rondlopen met slotjes op de tanden. Gelukkig is dat niet meer zo, want dit concept werkt met een serie op maat gemaakte transparante, dus bijna onzichtbare hoesjes over de tanden. Ieder setje maakt de tanden iets rechter.

(b)Behandeling via app(/b)

In plaats van de maandelijkse controles doe je de behandeling voornamelijk zelf, met hulp van een behandelapp. De onzichtbare beugelsetjes worden om de paar maanden thuisbezorgd. Bestellen kan eenvoudig via de online shop of een SmileShop. Zo werk je aan een perfecte smile, zonder de rompslomp van maandelijkse controles, op een veilige en discrete manier. Voordeel is ook dat de behandelprijs tot wel 60% lager is dan bij andere aanbieders.

(b)Impression kit(/b)

Eerste stap is de impression kit, waarmee zelf tandafdrukken worden gemaakt. Vervolgens wordt een 3D model van de tanden geproduceerd, om in speciale software exact te berekenen wat nodig is om ze recht te maken. Iedere tand wordt dan als een puzzel verplaatst, waarmee een persoonlijk 3D behandelplan wordt gevisualiseerd. Tanden zijn meestal in 6 tot 12 maanden weer recht en wit.

(b)Orthodontist niet buitenspel(/b)

De behandeling is geschikt voor relatief makkelijke correcties, vooral het recht maken van tanden. Meer complexe behandelingen worden alsnog verwezen aan orthodontisten en tandartsen. Er is daarom geen sprake van verdringing voor deze beroepsgroep. Maar door de hogere toegankelijkheid draagt het juist bij aan verbetering van de mondzorg.

(b)SmileShops(/b)

PerfectSmileClub lanceert SmileShops in Europa, met als start binnenkort in Amsterdam. Je kunt er met de speciale mondscanner een 3D scan van je tanden laten maken (in plaats van de impression kit). Of meer te weten komen over orthodontie in het algemeen. Ook zijn er de nieuwste mondverzorgingsproduct beschikbaar.

(b)Goed doel(/b)

Bij iedere behandeling doneert PerfectSmileClub een Humble Brush (https://thehumble.co/) en steunt wereldwijd mondzorg projecten. De Humble Brush is een bamboo tandenborstel, waarvan de opbrengst ten goede komt aan The Humble Smile Foundation (https://www.humblesmile.org/). Dat is een wereldwijde groep tandheelkundigen, met de passievolle overtuiging dat goede mondzorg een primair mensenrecht is. Het doel is voorkomen dat mensen lijden onder slechte mondzorg. Dat doen zij door het promoten van effectieve mondzorg projecten, op plaatsen in de wereld waar dat het meest nodig is.

(b)Press Images(/b)

https://www.dropbox.com/sh/hpqhhi5hog5ehvy/AAAyoR6gyfUVZk8V1PjlrQ7ea?dl=0

(b)Over PerfectSmileClub.com(/b)

PerfectSmileClub® makes the world a smiling place®. Iedereen heeft recht op een perfecte en gezonde smile. Daarom werken wij via innovatie en technologie continu aan het democratiseren van mondzorg. Bovendien steunt PerfectSmileClub samen met The Humble Smile Foundation wereldwijd mondzorg projecten. Wij maken tanden geleidelijk recht en wit, zonder veel afspraken. Meestal in slechts 6 tot 12 maanden. Voor snel resultaat, zonder zichtbare beugel. In 3 makkelijke stappen helpt PerfectSmileClub je veilig, discreet en zonder de omwegen van maandelijkse controles de perfecte smile te bereiken waarvan je houdt.

//Einde bericht

Bron: PerfectSmileClub.com

Datum: woensdag 25 april 2018, 11:00
Bron: EZPress Gezondheid
Categorie: Wetenschap
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry