Na faillissement Nieuwsbank: overstap naar persberichtenverspreider EZPress makkelijker dan ooit

13/04
ZEEWOLDE (EZPress) - Persberichtenverspreider Nieuwsbank.nl is failliet en heeft de dienstverlening gestaakt. EZPress News Distribution BV laat weten dat haar dienstverlening natuurlijk gewoon doorgaat. EZPress biedt al sinds 2007 supervoordelige mogelijkheden aan voor de distributie van nieuwsberichten onder de media en de plaatsing ervan op internet. Voor voormalige Nieuwsbank gebruikers is de overstap naar EZPress makkelijker dan ooit. De verspreiding van nieuws is met luttele muisklikken geregeld.

(b)Altijd en overal persberichten verspreiden(/b)

EZPress News Distribution BV is het landelijke nieuwsbureau gespecialiseerd in de distributie van persberichten van ondernemingen, instellingen en organisaties in Nederland en Belgi├ź. EZPress biedt gebruikers de mogelijkheid om vanachter hun PC of notebook zelf persberichten te plaatsen en te versturen, altijd en overal.

(b)Social media(/b)

EZPress persberichten komen bij de juiste (vak)journalisten terecht Uw EZPress persbericht en worden automatisch als social media release gepubliceerd. Op eenvoudige wijze kan het nieuws door anderen worden gedeeld op de sociale netwerken, zoals LinkedIn en Facebook. Alle persberichten van EZPress worden direct op Twitter geplaatst voorzien van een eigen hashtag.

//Einde bericht

Bron: EZPress

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 13 april 2018, 17:42
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Flevoland, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry