Infinity College breidt flink uit op Campus Diemen Zuid

12/04
2018
DIEMEN (EZPress) - De particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs breidt flink uit op de Campus Diemen Zuid. Het schooljaar 2017/2018 startte met 60 leerlingen, de verwachting is ruim een verdubbeling van het aantal leerlingen in het nieuwe schooljaar. Om die reden heeft Infinity nu een tweede verdieping gehuurd op de Campus Diemen.

Door de extra verdieping is het nu mogelijk om de onder- en de bovenbouw leerlingen gescheiden van elkaar onderwijs te geven.

Het op Campus Diemen Zuid gelegen gebouw ligt op een zichtlocatie langs de Gooiseweg en op steenworp afstand van het NS station Diemen-Zuid. Dat maakt deze locatie zeer geschikt voor de vestiging van een school. De nieuwe particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs is sinds september 2017 op de Campus Diemen Zuid gevestigd. De leerlingen komen voornamelijk uit Amsterdam en ’t Gooi, voor wie de campus heel goed bereikbaar is. De campus kenmerkt zich door uitgebreide voorzieningen zoals een supermarkt, diverse eetgelegenheden en sportfaciliteiten waar de leerlingen gratis gebruik van kunnen maken.

Bij Infinity College krijgen leerlingen individuele aandacht met docenten en fulltime coaches op school. Daardoor is het mogelijk dat de leerlingen op eigen tempo en op eigen niveau kunnen werken. Infinity College kenmerkt zich door een rustige en veilige leeromgeving waar leerlingen les krijgen in kleine klassen. Het slagingspercentrage van deze aanpak ligt boven de 96%. Infinity College biedt het onderwijs bovendien zeer voordelig aan. Een jaar onderwijs op havo-niveau kost bij Infinity College rond de 12.000 euro en dat is ongeveer 50% lager dan bij het particuliere onderwijsaanbod elders.

(b)Ook vestiging in Rotterdam(/b)

Infinity College wil in het aankomende schoolseizoen uitbreiden met een vestiging in Rotterdam-Noord. Locaties nabij de Erasmus Universiteit worden onderzocht, maar ook in Rotterdam centrum en Kralingen. Er wordt thans een geschikte locatie gezocht die initieel ruimte biedt aan 50 leerlingen. Nog vóór de zomer wil Infinity College beslissen waar in Rotterdam haar 2e schoollocatie gevestigd zal worden.

(b)Benoeming Rector(/b)

Gelijktijdig met de uitbreiding is Ruben van der Winden aangesteld als Rector van het Infinity College. Ruben heeft veel ervaring opgedaan in het voortgezet onderwijs, het voortgezet speciaal onderwijs en bij zogenaamde ZMOK scholen. Op verschillende niveaus heeft hij les gegeven in biologie, scheikunde, wiskunde en natuurkunde. Ruben komt van mboRijnland. Op de locatie Leiden was hij teamleider van het vavo. Het Infinity College verwelkomt Ruben van harte. Hij zegt veel zin te hebben om zijn nieuwe taken als Rector van het Infinity College op te pakken: “Ik kijk uit naar een mooie school waarin we alle mogelijkheden van het onderwijs maximaal kunnen benutten.”

//Einde bericht

Bron: Infinity College

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 12 april 2018, 14:19
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Diemen, Leiden, Noord-Holland, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry