Kunst cadeau bij bezoek aan kunstbeurs

05/04
2018
RAAMSDONKSVEER (EZPress) - Veel bezoekers aan kunstbeurzen hopen een mooi kunstwerk te kunnen kopen voor een redelijke prijs. Dat lukt betalende bezoekers aan Art Eindhoven op 14 en15 april altijd, want zij krijgen een kunstwerkje cadeau. En niet zomaar een kunstwerk dat de beurs hen voorlegt, want ze kunnen kiezen uit meerdere werken. Zo zijn er door de kunstenaar genummerde en gesigneerde kunstdrukken van mannequins van Marjan Dunselman, originele lenteboekjes met zaden en verzen van Suzan Bosch, door Jacques Tange gedecoreerde eierdopjes en fraaie porseleinen wandobjecten van Hanneke van Vliet.

Steeds meer kunstliefhebbers kopen kunst op online veilingen en kunstbeurzen. Galerie├źn en kunsthuizen ervaren de verschuiving en sluiten hun deuren terwijl het aantal kunstveilingen en kunstbeurzen toeneemt. Meer dan 40 kunstbeurzen werden de afgelopen jaren door Stichting Kunstweek, deels in samenwerking met andere partijen, georganiseerd. Ruim 100.000 kunstliefhebbers bezochten deze beurzen en vele duizenden kochten er een of meer kunstwerken. Op zoek naar aantrekkelijke en originele aspecten voor de bezoekers, krijgen alle betalende bezoekers aan Art Eindhoven een gratis kunstwerkje naar keuze.

Art Eindhoven is in meerdere andere opzichten een unieke beurs. Ruim 100 beeldend kunstenaars tonen hun werk in het Klokgebouw op Strijp-S. Het is een kunstbeurs met schilderijen, beelden, installaties, foto`s, glas, sieraden en veel meer. Bezoekers hebben de gelegenheid om kennis te maken met de kunstenaars zelf. Daarnaast biedt Art Eindhoven nog een expositie van 9 aan de Design Academy afgestudeerde designers, de All About Art expositie waar werken beoordeeld kunnen worden en de prijsuitreiking van de HeARTparade ontwerpwedstrijd.

//Einde bericht

Bron: Kunst Collega`s

Dit is een origineel persbericht EZPress News Distribution BV www.ezpress.eu

Datum: donderdag 5 april 2018, 18:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry