Stickers, webcamcovers en waanzinnige tegenprestaties voor nieuwe en bestaande donateurs

19/12
2017
Nu 2017 bijna is afgelopen, kijken we vooruit naar volgend jaar. We zien veel op ons afkomen: een referendum en rechtszaak over het sleepnet en trackingwetgeving in de steigers. Maar ook het hackvoorstel dat nog steeds in de senaat besproken moet worden en nieuwe cyberbevoegdheden die worden voorbereid. Of denk aan uploadfilters, of toch encryptie dat vanuit Europa onder druk staat. En in onze ooghoek zien we de exponentieel toenemende hoeveelheid “slimme” apparaten in ieders huis. 2018 belooft daarmee ook weer een jaar te worden waarin internetvrijheid onder druk staat. Veel werk aan de winkel dus. Maar om dit te kunnen doen hebben we de steun van donateurs hard nodig.

Het hele jaar zetten wij ons in voor digitale vrijheid en privacy. We kunnen niet zonder jouw steun om ons werk te doen. Dit doe je natuurlijk om ervoor te zorgen dat wij ook het komende jaar kunnen strijden voor internetvrijheid, maar deze keer gaan we er ook een aantal bijzondere cadeautjes en tegenprestaties voor teruggeven!

Ons doel: 10.000 euro aan donaties vóór het einde van 2017. Dat willen we live bijhouden, dus we vullen in de vergaderzaal van Bits of Freedom aan de hand van de hoeveelheid donaties ons logo in. Om jullie en onszelf gemotiveerd te houden kan je op Freedom.nl live via de webcam zien hoe ver we zijn. En natuurlijk verschijnen we zo nu en dan op beeld.

Word nu donateur van Bits of Freedom

Bekijk onze livestream

Voor nieuwe donateursOmdat we blij zijn met je steun en we dat willen laten zien, hebben we de volgende acties:

Doneer je het komende jaar 7,50 per kwartaal (30 euro per jaar), dan ontvang je via de post het Bits of Freedom stickervel.

 

Doneer je vijf euro per maand (60 euro per jaar), dan ontvang je naast het stickervel ook onze Bits of Freedom webcamcover.

En doneer je 10 euro of meer per maand (>120 euro per jaar) dan ontvang je naast bovenstaande cadeautjes je eigen freedom.nl mailadres (zolang je donatie loopt). Dat is een meekijkvrije mail, met een extensie die laat zien dat je geeft om je digitale vrijheid.

Wil je liever eenmalig doneren en is je donatie meer dan 30 of meer dan 60 euro? Of ben je al donateur en wil je ook onze stickers of webcamcover ontvangen? Dat kan! Als donateur ontvang je voor een eenmalige donatie van 2,50 euro het stickervel en voor 5 euro de webcamcover. Gebruik hiervoor onderstaand formulier:

Maak uw keuzeIk heb een eenmalige donatie gedaan boven de 30 of 60 euro en ontvang graag het donateurscadeautjeIk ben bestaande donateur en wil graag het stickervel of de webcamcover bestellenNaam op het rekeningnummerE-mailadres

Hoeveel wil je doneren?Adres

Straat + huisnummer

Stad

Postcode

jQuery(document).bind(\'gform_post_render\', function(event, formId, currentPage){if(formId == 25) {} } );jQuery(document).bind(\'gform_post_conditional_logic\', function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(\'gform_post_render\', [25, 1]) } );

Voor eenmalige donaties (wat natuurlijk ook een jaarlijks terugkerende donatie mag zijn)Naast de cadeautjes hierboven hebben we nog meer. En dat is onze eigen tijd en expertise. We hebben de koppen bij elkaar gestoken en nagedacht over wat wij persoonlijk zouden kunnen doen als tegenprestatie. Alle tegenprestaties zijn (met uitzondering van de lunch en de pubquiz) één keer beschikbaar, dus wees er snel bij!

Bijzondere tegenprestaties voor opmerkelijke donaties

Datum: dinsdag 19 december 2017, 14:19
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry