Big Brother Awards 2017: Waar is privacy voor nodig?

24/10
2017
De Big Brother Awards 2017 is een theatershow, spoedcursus privacy en prijsuitreiking in één. De voorstelling wordt eenmalig opgevoerd in de Stadsschouwburg Amsterdam op maandag 11 december. Durven de grofste privacyschenders van het afgelopen jaar op deze avond zelf in de schijnwerpers te stappen?

Big Brother Awards 2017In een wervelend op- en afgaan van acteurs, zangers en prijswinnaars wordt de privacydiscussie ontleed en op z\'n kop gezet. Satirische toekomstvisies, muzikale beschouwingen en theatrale betogingen wisselen elkaar af en dagen het publiek uit: want waar hebben we privacy eigenlijk voor nodig?

Koop tickets

Bezoek de website

AwardsNatuurlijk worden er dit jaar ook weer drie awards uitgereikt: de Publieksprijs, de Expertprijs en de positieve privacyprijs: de Felipe Rodriquez Award.

Afgelopen jaren vielen de volgende mensen in de prijzen: Ministers Plasterk, Schippers en Opstelten, de Nationale Politie en Gemeente Rotterdam. Edward Snowden, Max Schrems en Lilia Kai (namens Signal) namen de Felipe Rodriquez Award in ontvangst.

Meer informatieDe Big Brother Awards 2017 vinden plaats op maandag 11 december van 20:00 uur tot 22:00 uur. De normale toegangsprijs is € 25. Wie het volle bedrag betaalt, helpt ons het evenement kostendekkend te maken. We willen echter niet dat de kosten reden zijn om niet te komen, daarom kun je ook kiezen voor de kortingsprijs (€12,50).

Koop tickets

De Big Brother Awards ontleent haar naam aan de totalitaire, alziende leider ‘Big Brother’ uit de roman 1984 van George Orwell. De organisatie van de Nederlandse Big Brother Awards is in handen van Bits of Freedom.

Mede mogelijk gemaakt door:

Datum: dinsdag 24 oktober 2017, 09:12
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry