Zaterdag 4 november: Privacy Café-dag

06/10
2017
Bijpraten met andere vrijwilligers? Iets nieuws leren? Geïnspireerd raken om zelf actief te worden? Meld je aan!

ProgrammaDeze dag staat in het teken van bijpraten, ervaringen uitwisselen, nieuwe dingen leren en kennismaken met elkaar. Het programma maken we binnenkort bekend. Meld je hier alvast aan! De dag zal duren van 11:00 tot 14:00 op het kantoor van Bits of FreedomPrinseneiland 97hs - 1013 LN Amsterdam, lunch inbegrepen.

Aanmelden

NaamE-mailadres*

jQuery(document).bind(\'gform_post_render\', function(event, formId, currentPage){if(formId == 18) {} } );jQuery(document).bind(\'gform_post_conditional_logic\', function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(\'gform_post_render\', [18, 1]) } );

Privacy CaféHet Privacy Café is een gratis toegankelijke workshop die op diverse locaties wordt georganiseerd. Het is de enige plek in Nederland waar mensen gratis terecht kunnen voor hulp bij het verbeteren van hun privacy en veiligheid online. Het is de enige plek die discussie over privacy combineert met de praktijk. Een bezoeker van het Privacy Café gaat naar huis met een veiligere laptop of smartphone. Daarom is het Privacy Café zo belangrijk.

Het Privacy Café wordt gerund door vrijwilligers van Bits of Freedom en hackerspaces door het hele land. Het Privacy Café zou zonder deze vrijwilligers niet bestaan.

Voor wieVoor bestaande vrijwilligers en iedereen die overweegt actief te worden.

Waarom vrijwilliger worden?Een Privacy Café organiseren is belonend werk: door het persoonlijke en kleinschalige karakter van het Café kun je mensen heel gericht helpen en is de kans groot dat je zelf ook iets nieuws leert. Als organisator hoef je niet te beschikken over enorme technische kennis. De vaardigheden die wel belangrijk zijn: je vindt het leuk om mensen te woord te staan en werkt graag samen. En je vindt het belangrijk dat mensen zich meer bewust zijn van hun privacy!

Datum: vrijdag 6 oktober 2017, 12:05
Bron: BitsOfFreedom
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry