TUI Nederland en easyJet breiden samenwerking verder uit

26/09
2017
RIJSWIJK (EZPress) - De samenwerking deze zomer bevalt TUI Nederland en easyJet goed. Na aanvankelijk met vijf stedenbestemmingen begonnen te zijn, breiden zij het aantal bestemmingen nu verder uit voor winter 2017/18. Naast zeven steden, worden ook Middellandse Zee vakantiebestemmingen en een wintersportbestemming meegenomen in de samenwerking.

TUI gaat niet alleen op stedenbestemmingen met easyJet vliegen, maar neemt deze ook op in het aanbod pakketreizen naar de Europese zonbestemmingen. Het gaat om de Spaanse bestemmingen Alicante, Malaga, Tenerife en Lanzarote. Ook vluchten naar de wintersport via Salzburg gaan aangeboden worden op easyJet vluchten. Beide bedrijven zien hiermee mogelijkheden het aanbod van makkelijk boekbare en betaalbare vakanties aan hun reizigers uit te breiden.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Wij hebben ambitieuze groeidoelstellingen in een uitdagende markt. Onze samenwerking met easyJet biedt daarvoor veel kansen. Wij zien een grotere vraag naar goed samengestelde, voordelige arrangementen en breiden daarom de samenwerking met deze partner uit om daar goed op in te blijven spelen.”

William Vet, Country Manager easyJet Nederland: “Met deze voortgezette samenwerking laten we zien dat easyJet, als tweede maatschappij op Schiphol, continue bezig is om reizen voor de Nederlandse passagier gemakkelijk en betaalbaar te maken. Ik ben dan ook verheugd dat we de komende winter met dit gezamenlijke product de Nederlandse reiziger naast city trips ook zonbestemmingen kunnen aanbieden.’’

De volgende steden in het winteraanbod van TUI gaan ook aangevlogen worden in samenwerking met easyJet: Berlijn, Lissabon, Praag, Budapest, Wenen, Rome, Londen (Gatwick). De arrangementen zijn te boeken via de website van TUI Nederland en via TUI Online voor de reisagent.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 26 september 2017, 10:30
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Berlijn, Duitsland, Itali, Lissabon, Londen, Oostenrijk, Portugal, Praag, Rijswijk, Rome, Tsjechi, Verenigd Koninkrijk, Wenen, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry