Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017

09/08
DEN HAAG (EZPress) - De Vereniging voor OverheidsManagement organiseert dit jaar weer de Verkiezing voor beste Overheidsorganisatie van het Jaar. De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017 is op 20 november in de Ridderzaal in Den Haag. Nomineren kan nog tot 1 september.

De VOM zet samen met BZK, HPV, ICTU, IPO, KING, UVW, VB en VNG de zoektocht naar de beste overheidsorganisatie van Nederland integraal voort. Deze award moet een reeks verschillende verkiezingen samenbrengen tot dé geïntegreerde prijs voor de beste overheidsorganisatie van Nederland. Alle finalisten van 2015, 2016 en 2017 krijgen begeleiding bij de inzending naar de Europese Verkiezing voor Overheidsorganisaties: The European Public Sector Award (EPSA) in 2017.

De Verkiezing draagt bij aan transparantie en kennisdeling. Want we kunnen zo veel van elkaar leren! Waarom zouden we goede ideeën en initiatieven voor ons zelf houden? Daarnaast enthousiasmeert deelname aan de Verkiezing en ontstaat er een positieve sfeer binnen een organisatie als je trots bent op hetgeen wat jij gepresteerd hebt.

Nomineren

Vanaf vandaag is het mogelijk om organisaties te nomineren voor de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2017. De jury is op zoek naar innovatieve oplossingen en excellent presterende overheidsorganisaties. Kent of bent u de overheidsorganisatie van 2017? Nomineren kan tot 1 september 2017.

//Einde bericht

Bron: VNG

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 9 augustus 2017, 11:02
Bron: EZPress Beurs
Categorie: Economie

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry