Xafax introduceert mobiel betalen via NetPay

18/07
2017
ALKMAAR (EZPress) - myNetPay app beschikbaar voor half miljoen gebruikers

Xafax lanceert vandaag mobiel betalen via betaalplatform NetPay. Met de myNetPay app betaal je eenvoudig en snel bij kassa, printer, koffieautomaat, wasmachine en wasstraat. De app heeft bovendien handige functies zoals saldocheck, opwaarderen en transactiehistorie.

Eenvoudig afrekenen met app

De myNetPay app is krachtig in zijn eenvoud: scan de QR code bij de terminal en de betaling wordt afgerond. Android gebruikers kunnen ook met NFC betalen. Behalve met je mobiel kun je ook met een kaart of tag met NFC chip afrekenen.

Méér dan betalen

Naast betalen heeft de app handige functies zoals 24/7 je saldo checken, transacties terugkijken en supersnel je tegoed opwaarderen via iDEAL of PayPal. Gebruik ook de nieuwe feature ‘tegoed overmaken’, de perfecte vriendendienst als iemand even krap zit.

De enige onafhankelijke betaal-app

Met de myNetPay app voor Android en iOS introduceert Xafax het enige bank-onafhankelijke alternatief voor mobiel betalen. NetPay rekent bovendien geen transactiekosten. Het betaalplatform groeit snel: de app is beschikbaar voor inmiddels een half miljoen gebruikers.

Download de myNetPay app gratis in de Play en App Store en je hebt je NetPay tegoed elke dag bij je.

Meer informatie: www.xafax.nl

//Einde bericht

Bron: Xafax

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 18 juli 2017, 08:54
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Alkmaar, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry