Win Dakota-vlucht met selfie veteranendag

20/06
2017
Een vlucht in een historische Dakota winnen, wie wil dat nou niet? Maak een selfie met een veteraan (‘selVie’) en vertel jullie verhaal. Post de foto en het verhaal op 24 juni (Landelijke Veteranendag) op Twitter, Facebook of Instagram met #selVie en maak kans op een plek aan boord.

Zo doe je mee

Maak een selfie met een veteraan en vraag hem naar zijn verhaal; Check even bij de veteraan of hij instemt met jullie deelname aan deze wedstrijd; Post je ‘selvie’ op social media en schrijf erbij waarom juist jullie het verdienen om de historische Dakota-vlucht te winnen; Hou je account in de gaten voor de uitslag. Raki Ap won in 2016 met een Nieuw-Guinea-veteraan de vlucht in de Dakota.

Meedoen kan op je eigen Twitter-, Facebook- of Instagram-account. Denk er wel aan om de zichtbaarheid van je post op openbaar te zetten. Inspecteur-Generaal der Krijgsmacht luitenant-generaal Hans van Griensven maakt op 30 juni de winnaar bekend.

Vorig jaar won Raki Ap met een Nieuw-Guinea-veteraan de vlucht in de Dakota. Wie volgt hem op?

Streepje voor met witte anjer

Wie een foto instuurt waarop een witte anjer is te zien, heeft zeker een streepje voor. De bloem is het nationale symbool van respect voor alle Nederlandse veteranen. Militairen dragen hem op de linkerborst boven de medailles. Zij dragen de anjer alleen op veteranendag.

Datum: dinsdag 20 juni 2017, 14:24
Bron: Defensie
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry