IFS benoemt Barbara Persoons tot Partner Manager in Benelux-regio

28/02
2017
EINDHOVEN (EZPress) - Persoons werkte eerder bij VisionWaves, dat in 2015 is overgenomen door IFS. Sindsdien is zij actief voor het Global Competence Center for Enterprise Operational Intelligence (EOI) van IFS als specialist sales en marketing.

Persoons zegt over haar nieuwe functie: `Een krachtig partnernetwerk speelt een belangrijke rol in de wereldwijde groeistrategie van IFS. Met ons brede productportfolio en onze specifieke focus op sectorkennis bij partners kunnen we het verschil maken voor klanten. Ik kijk ernaar uit om met de partners ons portfolio verder te ontwikkelen. Zij kunnen nu al rekenen op een breed aanbod van trainingen en certificeringen, dat hen in staat stelt hoogwaardige diensten te leveren.”

Marco Verdonschot, algemeen directeur van IFS Benelux: “Met de acquisitie van VisionWaves kreeg IFS een groot partnernetwerk in de Benelux-regio. Barbara heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van VisionWaves en is daarom bij uitstek geschikt om deze nieuwe verantwoordelijkheid op zich te nemen. Zij heeft uitgebreide ervaring in het werken met partners en al een goede band opgebouwd met veel bestaande partners. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst.`

Meer informatie over IFS is te vinden op IFSworld.com. Volg ons ook op Twitter: @ifsworld.

//Einde bericht

Bron: IFS

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 28 februari 2017, 09:41
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry