Collectieve Brommobielen stand op 50PlusBeurs

08/09
2015
AMSTERDAM (EZPress) - De brommobiel-importeurs verenigd binnen afdeling Speciale Voertuigen zijn van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 september aanwezig op de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Na succesvolle beursdeelnames in 2013 en 2014 hebben Aixam, Ligier en Microcar de handen weer ineen geslagen voor de promotie van de brommobiel.

Voordelen van de brommobiel

De importeurs van Aixam, Ligier en Microcar tonen de bezoekers van de 50PlusBeurs gezamenlijk de voordelen van de brommobiel. De brommobiel is in zijn relatief korte geschiedenis een volwassen voertuig geworden, maar niet alle doelgroepen zijn voldoende bekend met het voertuig. De bezoeker van de 50PlusBeurs bleek afgelopen jaren al veel interesse te hebben in de informatie die zij op de stand ontvingen van de importeurs.

Onbekend maakt onbemind

Veel mensen weten niet exact wat een brommobiel is, en verwarren deze nogal eens met een gehandicaptenvoertuig. Daarom is het extra belangrijk om de bezoekers te laten zien dat de brommobiel een goed alternatief is na de auto; voordelig in gebruik, zeer comfortabel en de manier om mobiel te blijven.

Een brommobiel is daarnaast met ieder rijbewijs te besturen en altijd uitgerust met een automaat.

Naast de informatie op de stand kunnen consumenten ook op de website www.brommobiel-info.nl meer informatie vinden over rijbewijsrichtlijnen, historie, praktijk en verkeersdeelname met de brommobiel.

//Einde bericht

Bron: RAI Vereniging

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 8 september 2015, 12:30
Bron: EZPress Verkeer en Vervoer
Categorie: Weer en Verkeer
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry