Anita Witzier presenteert Flevopenningen Ondernemersgala 2017

13/03
2017
LELYSTAD/URK (EZPress) - TV-programmapresentatrice Anita Witzier (KRO) gaat het Flevopenningen Ondernemersgala 2017 presenteren. Dit provinciebrede ondernemersevent wordt op vrijdag 19 mei georganiseerd bij Balk Shipyard op Urk. Tijdens het gala worden de jaarlijkse Flevopenningen uitgereikt. Naar verwachting zullen zo’n 500 beslissers uit het bedrijfsleven, het bestuur en de politiek, de uitreiking bijwonen. Onder hen niet alleen topmensen uit Flevoland; er zijn ook landelijke politici aanwezig zijn en kopstukken uit het bedrijfsleven zoals Cees Oudshoorn, directeur

VNO-NCW.

De Stichting Flevopenningen is sinds 2004 actief en is inmiddels uitgegroeid tot een invloedrijk platform waarop het Flevolandse bedrijfsleven, de overheid en kennisinstellingen worden gestimuleerd tot lucratieve onderlinge samenwerking en versterking. Het Flevopenningen Ondernemersgala is het jaarlijkse terugkerende evenement waar de verschillende partijen samenkomen.

Het Flevopenningen Ondernemersgala is de langstlopende georganiseerde ondernemersactiviteit in Flevoland en de uitreiking van de Flevopenningen is inmiddels een traditie. De ondernemersprijzen worden breed gedragen, waarbij de samenwerking en de verbinding tussen het gezamenlijke bedrijfsleven en de overheid van essentieel belang zijn. De partners van het Flevopenningen Ondernemersgala 2017 zijn: Provincie Flevoland, Windesheim Flevoland, Flevoland werkt, Gemeente Urk en VNO-NCW Midden.

//Einde bericht

Bron: Flevopenningen

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 13 maart 2017, 10:52
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Flevoland, Lelystad, Urk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry