Easy maakt verhuizing eigen website visueel

06/08
2009
DEN BOSCH (EZPress) - Easy Internet Marketing uit Den Bosch lanceert vandaag tegelijkertijd een nieuwe website en een nieuwe domeinnaam. Een speciale animatie toont hoe de oude website wordt afgebroken en de nieuwe wordt opgebouwd. Nooit eerder werd een website verhuizing op deze manier gevisualiseerd.

Nieuw domein

De aanleiding voor deze animatie is de verhuizing van de website naar een nieuwe domeinnaam. Tijdens de oprichting van het bedrijf was de domeinnaam www.easy.nl al bezet en werd er gekozen voor de variant www.e-asy.nl.

'Het lijkt een detail maar vooral in de communicatie met klanten bleek het streepje in de URL erg lastig. Toen de variant zonder het streepje onlangs via een internetveiling te koop werd aangeboden is het gelukt deze te kopen. Het was de investering waard. De nieuwe domeinnaam ligt veel meer voor de hand en voorkomt miscommunicatie. We zijn er blij mee en daarom besteden we extra aandacht aan de website verhuizing,' aldus directeur Ron Castelijns.

Nieuw design

Tegelijk met de website verhuizing wordt ook een nieuw design live gezet. De oude website was toe een verfrissing en is in een moderner jasje gestoken. Inhoudelijk is er op de nieuwe website meer aandacht voor referenties van klanten. Diverse opdrachtgevers uit het MKB komen op een speciale pagina aan het woord. Daarnaast is extra aandacht besteed aan de fotografie. De foto's op de website zijn allemaal op locatie genomen op het kantoor van Easy Internet Marketing in Den Bosch.

Over Easy Internet Marketing

Easy Internet Marketing uit Den Bosch is specialist op het gebied van zoekmachine marketing voor het MKB. De 30 specialisten van Easy zorgen ervoor dat websites op internet gevonden worden middels zoekmachine optimalisatie, adverteren in Google en de bouw van zoekmachine vriendelijke websites. Easy Internet Marketing is onderdeel van de Tribal Groep. Met ruim 125 medewerkers is dit het grootste internet marketing cluster van Nederland.

//Einde bericht

Bron: Easy

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 6 augustus 2009, 14:05
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry