Liefdevolle Valentijn rondleidingen

01/02
2017
UTRECHT (EZPress) - Breng tussen 7 en 14 februari een bezoek aan Museum Speelklok en ga mee met de liefdevolle Valentijn rondleiding die ieder uur wordt gegeven.

In de week voorafgaand aan Valentijnsdag staat de Muzikale Tour door het museum bol van de love songs. Zo speelt het straatorgel de Drie Pruiken onder andere het nummer ‘I can’t stand losing you’, speelt de Dubbele Biphone nummers als ‘Zij gelooft in mij’ en ‘Heb je even voor mij’ en brengt de Arabier speciaal voor de verliefde stelletjes het nummer ‘Somewhere my love’. Daarnaast wordt er iedere Muzikale Tour een live aubade gezongen voor een geliefde die dan aanwezig is.

Win een luide liefdes lunch voor twee

Tussen 7 en 14 februari worden er verschillende liefdesnummers geplaatst op de Facebookpagina van Museum Speelklok. Houd de pagina goed in de gaten, want aan één van de berichten hangt een win-actie. Tag in het bericht met de win-actie jouw grote liefde en vertel ons waarom jij een luide liefdes lunch wilt winnen. De winnaar krijgt gratis toegang tot het museum en een romantische lunch voor twee op Valentijnsdag

//Einde bericht

Bron: Museum Speelklok

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 1 februari 2017, 09:15
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry