Infor komt met een geavanceerde mobiele oplossing voor onderhoudswerk

05/01
2017
BARNEVELD (EZPress) - Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, introduceert Infor Mobility Field Service. Met deze mobiliteitsoplossing worden activiteiten voor de technische buitendienst gestroomlijnd. Infor MFS versie 15.6.2 is bedoeld voor gebruikers van Infor M3, een enterprise resource planning (ERP) systeem, en ontworpen door Hook and Loop, het creatieve bureau van Infor. De oplossing repliceert niet enkel backoffice-processen op een mobiel apparaat, maar biedt ook een speciaal ontwikkelde mobiele field service app om werkorders te beheren.

De oplossing is ontwikkeld om branchespecifieke uitdagingen aan te gaan. Bedrijven die Infor MFS gebruiken, ontvangen van hun monteurs realtime transactiedata zodat ze sneller kunnen factureren, wat gunstig is voor de cashflow. Monteurs kunnen zaken, zoals de start- en eindtijd, reisduur, het uitstellen en afwijzen van werk aan een werkorder toevoegen. Deze statusveranderingen worden weergegeven in M3, zodat de backoffice planners de status en de snelheid waarop een opdracht wordt afgerond, kunnen bekijken. Daarnaast kunnen ze op basis van de informatie nieuw werk toewijzen, waarbij ze er vrijwel zeker van zijn dat het op tijd kan worden afgerond.

Dankzij de offline mogelijkheden van MFS kunnen ??monteurs hun werk efficiënt uitvoeren en de transacties synchroniseren zodra ze weer online zijn. Dankzij de integratiemogelijkheden over en weer met Infor Document Management kunnen backoffice-medewerkers linken naar documenten, zoals tekeningen en handleidingen voor de serviceopdracht. De monteur kan deze vervolgens op zijn apparaat bekijken. Ook foto’s die door de technicus zijn genomen, bijvoorbeeld om schade aan het materieel in beeld te brengen, worden automatisch aan de opdracht toegekend en naar Infor M3 teruggestuurd ter beoordeling van de backoffice-medewerkers.

“Organisaties die blijven groeien en de omvang van hun equipment-vloot optimaliseren, hebben vaak de neiging te weinig capaciteit voor storingen in de buitendienst in te plannen. Infor MFS biedt de technologie om ervoor te zorgen dat servicemonteurs zo snel mogelijk aan een order kunnen worden toegewezen, om het probleem zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen”, zegt Brian Dunks, product director M3 product management bij Infor. “We willen uitgebreide oplossingen bouwen voor branchespecifieke uitdagingen, zoals het optimaliseren van onderhoudswerk op locatie.”

Infor MFS is speciaal ontworpen voor Infor M3-gebruikers. De gespecialiseerde functies komen tegemoet aan de behoeften van de equipment-, distributie- en procesindustrie. Bedrijven die momenteel oudere mobiele besturingssystemen gebruiken, zoeken manieren om te moderniseren door standaardisatie met hardware voor consumenten. De nieuwste versie van Infor MFS is beschikbaar in 11 talen en draait op diverse apparaten, waaronder tablets en Windows-pc’s met ondersteuning voor Android (versie 4.4 en hoger), Windows (versie 8.1 en hoger) en iOS (8.0 en hoger).

//Einde bericht

Bron: Infor

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 5 januari 2017, 10:58
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Barneveld, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry