Infor EzRMS uitgebreid met verbeterde forecasting engine

12/12
2016
BARNEVELD (EZPress) - Infor, leverancier van branchespecifieke bedrijfsapplicaties die geschikt zijn voor de cloud, kondigt een verbeterde, geïntegreerde adaptieve learning en forecasting engine voor Infor EzRMS aan. De engine omvat verschillende nieuwe algoritmen, waaronder dynamische trendmodellen, die gecombineerd met de nieuwste machine learning-technieken de horecabranche helpen betere prognoses te maken.

Als de algoritmes worden toegepast, berekent Infor EzRMS een volledig nieuwe prognose. En zodra de modellen trends waarnemen en daarvan leren, zien de gebruikers dat de prognose zich sneller aan onverwachte veranderingen in de markt aanpast en dienovereenkomstig reageert.

“Het boeken van hotels is een aangelegenheid die continu in ontwikkeling is. Om aan de top te blijven, hebben hotels de juiste backoffice-systemen nodig die het gehele spectrum – van de reservering tot het revenue management – omvat,” aldus Stan Van Roij, general manager, Infor Hospitality. “Infor Hospitality blijft flink investeren in groei en ontwikkeling om onze klanten op het hoogste niveau te laten presteren. De nieuwe forecasting algoritmen en de verbeterde gebruikersinterface in Infor EzRMS nemen stress van onze klanten weg zodat die zich kunnen richten op de behoeften van hun gasten.”

Naast de geüpdatete engine heeft Infor EzRMS ook een verbeterde gebruikersinterface die gebruikers eenvoudig toegang verschaft tot bedrijfskritische informatie, zoals de beste omzetmogelijkheden, single en multi-property reports. Daarnaast is het mogelijk applicatiebreed te zoeken, heeft men toegang tot de navigatiegeschiedenis en tot belangrijke filters in rapporten, en zijn er opties voor data-export.

Voor meer informative over Infor’s Hospitality-applicaties, zie http://www.infor.com/industries/hospitality/.

//Einde bericht

Bron: Lubbers de Jong/Infor

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 12 december 2016, 11:14
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Barneveld, Gelderland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry