`Albert Verlinde en Peter van der Vorst hebben ruzie’

04/11
2009
Albert Verlinde en Peter van der Vorst hebben ruzie met elkaar sinds Van der Vorst op de redactie van RTL Boulevard opnames maakte voor zijn programma Typisch RTL. Dat zei Evert Santegoeds woensdag op Radio 538. Verlinde zou ervoor hebben gezorgd dat de beelden niet worden uitgezonden, omdat hij niet blij was met het gefilmde. “Helemaal toen Peter later met zijn cameraploeg de redactie overging en aan een nichtje van Albert vroeg: `Heb je dat baantje nou aan hem te danken?’“

Van der Vorst filmde op de redactie van RTL Boulevard in het kader van het twintigjarig bestaan van RTL. “Peter interviewde Albert Verlinde en begon met de vraag: `Wat is dat toch met ons programma, dat het zo’n succes is?’ Totdat Albert na vraag vijf van dat kaliber zei: `Hou nou eens op met dat `ons’ programma, want hoe vaak zit je er eigenlijk nog?’ Dat is vrij hoog opgelopen“, vertelde Santegoeds.

De vraag van Van der Vorst aan het nichtje van Verlinde was de spreekwoordelijke druppel. “Het is zo hoog opgelopen dat Albert nu eist dat dat programma niet wordt uitgezonden. De macht van Albert gaat ver, dus Erland Galjaard is door de knieĆ«n. Typisch RTL over Boulevard komt te vervallen en de sfeer is nu verziekt.”

Van der Vorst en Verlinde zijn al een aantal weken niet samen te zien in RTL Boulevard. Verlinde is pas terug van vakantie, terwijl Van der Vorst nu verslag doet van het staatsbezoek van Koningin Beatrix aan Mexico.

Datum: woensdag 4 november 2009, 11:14
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry