Interconnect PCI-DSS compliant over beide datacenters

20/10
2016
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Ter verdere uitbreiding van de kwaliteit en betrouwbaarheid heeft Interconnect zijn datacenters in Eindhoven en ’s-Hertogenbosch PCI-DSS gecertificeerd. PCI-DSS staat voor ‘Payment Card Industry Data Security Standard’ en stelt hoge eisen aan de beveiliging van creditcardgegevens. Een ‘must’ voor iedere partij die creditcardgegevens verwerkt.

Omdat Interconnect sinds kort een volledig nieuw Security portfolio heeft geïntroduceerd, sluiten deze extra certificeringen hier naadloos op aan. Interconnect is ook al vele jaren ‘ISO 27001 Informatiebeveiliging’ gecertificeerd. Als PCI-DSS Level 1 Service Provider kan Interconnect nu zijn klanten ondersteunen in hun PCI-DSS compliancy traject door de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor een groot aantal requirements op het gebied van fysieke beveiliging en informatiebeveiligingsbeleid.

Omdat beide datacenters van Interconnect compliant zijn, schept dit de mogelijkheid voor bedrijven om bij één service provider een redundante IT infrastructuur te realiseren die nu en in de toekomst voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van security en business continuity. Voor meer informatie, zie ook: https://www.pcisecuritystandards.org/.

Over Interconnect:

Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt. Sinds 1995 werkt Interconnect nauw samen met ict-afdelingen en -dienstverleners bij het implementeren en beheren van betrouwbare oplossingen. Dankzij twee eigen, onafhankelijke high-end datacenters en een uitgebreid eigen glasvezelnetwerk is men in staat toekomstvaste ict-oplossingen te faciliteren. Omdat Interconnect onafhankelijk van derden opereert, kan men altijd strategische keuzes maken die bijdragen aan de kwaliteit en continuiteit van de diensten. Door expertise op het gebied van connectivity, datacenter, cloud en security richten klanten zich zorgeloos op hun kernactiviteiten.

//Einde bericht

Bron: Interconnect Services B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 20 oktober 2016, 10:15
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry