Cilly Dartell: `Andere programma’s geen optie meer’

06/08
2009
Cilly Dartell vreest dat het sinds haar ver- huizing naar Dubai geen optie meer is om eventueel een ander programma te presenteren naast Hart van Nederland. Dartell komt eens per maand over naar Nederland om `Hart’ te presenteren. “Ik zou best nieuwe projecten willen doen, maar ik kan me voorstellen dat SBS mij in de twee weken per maand liever inzet bij Hart van Nederland dan bij andere programma’s. Hart is een vertrouwde rots in mijn leven, waar ik het nog altijd naar mijn zin heb“, vertelt ze.

In Dubai heeft Dartell de rust weer gevonden, nadat ze drie jaar geleden een burnout had. “Ik stond ’s ochtends huilend op en ging ’s avonds huilend naar bed. Alleen op mijn werk hield het janken op, want daar moest ik sterk zijn. Op het moment dat ik na de uitzending in de auto zat, kwamen de tranen weer“, vertelt ze in de Avrobode.

Dartell verhuisde in 2007 naar Dubai, omdat haar man Jan Cocheret voor de luchtvaartmaatschappij Emirates ging werken. “Door mijn burnout was de beslissing om naar Dubai te verhuizen makkelijker. Ik was toe aan verandering.“

Datum: donderdag 6 augustus 2009, 09:01
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry