Robert Jensen lanceert entertainmentsite Snafu.nl

03/11
2009
Robert Jensen heeft dinsdagochtend de nieuwe internetsite Snafu.nl gelanceerd. De site biedt een `eigenzinnige kijk op de wereld, de media en showbizz’. Dat heeft Robert Jensen dinsdag bekendgemaakt. “Snafu.nl is een initiatief wat al jaren in mijn hoofd zit en waar ik mij het afgelopen jaar concreet op heb gestort. Deze stap die ik nu online maak is voor mij logisch als je de ontwikkeling van mediaconsumptie van jonge mensen ziet“, zegt de presentator, die binnenkort weer te zien is op RTL 5.

Jensen: “Al jaren hoort het tv-programma Jensen! tot een van de best bekeken programma’s op de RTL-gemist site. Fragmenten en filmpjes uit ons programma zijn online meer dan 20 miljoen keer bekeken. Snafu.nl is een nieuwe uitdaging waarvan ik nu al weet dat we er een hoop lol aan gaan beleven.”

Het woord SNAFU is een afkorting van een term die in het Amerikaanse leger gebruikt wordt: Situation Normal All Fucked Up. “In het Engels wordt het woord in de spreektaal tegenwoordig ook gebruikt als men een flater slaat of een uitglijder maakt.”

Zie ook: Snafu.nl.

Datum: dinsdag 3 november 2009, 11:19
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry