Gabriëlle Haanen nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Utrecht

05/07
2016
Gabriëlle Haanen nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Utrecht

05-07-2016 Gabriëlle Haanen (1956) wordt vanaf 1 oktober 2016 de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Utrecht. Dat heeft het college van Burgemeester en Wethouders vandaag besloten.

Haanen is op dit moment gemeentesecretaris van de gemeente Tilburg en volgt waarnemend gemeentesecretaris en algemeen directeur Jose Manshanden op.

In Utrecht gaat zij leiding geven aan de ambtelijke organisatie die voor grote opgaven staat, van ruimtelijke vraagstukken tot de ingezette organisatievernieuwing. Utrecht is geen onbekende stad voor Gabriëlle Haanen. Zij woonde in Utrecht, studeerde aan de Universiteit Utrecht en werkte een aantal jaren bij de Hogeschool van Utrecht. In 2001 startte zij haar eerste baan als gemeentesecretaris. Gabriëlle Haanen zegt over haar overstap: "Ik verheug me op de nieuwe collega's om samen met hen, het bestuur en de stad de schaalsprong te maken waar Utrecht de komende jaren voor staat."

Burgemeester Jan van Zanen over de komst van Gabriëlle Haanen: "De snelst groeiende stad van Nederland heeft gevraagd om een verbindende gemeentesecretaris / algemeen directeur met ervaring en we hebben die met haar in huis gehaald."

Haanen start 1 oktober 2016 in Utrecht.

Datum: dinsdag 5 juli 2016, 15:23
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Noord-Brabant, Tilburg, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry