Inschrijven voor Veiligheid Innovatie Competitie kan nog tot 5 september 2016

21/07
2016
Mkb’ers en startups met innovatieve ideeën over ‘intelligente data visualisatie’ hebben tot 5 september 12.00 uur de tijd om mee te dingen naar een opdracht ter waarde van 200.000 Euro.

Waar gaat de competitie over?

De Veiligheid Innovatie Competitie (VIC) is een landelijke challenge met als doel om nieuwe oplossingen te vinden voor veiligheidsvraagstukken. Het ministerie van Veiligheid en Justitie, ministerie van Defensie, de Nationale Politie en de Koninklijke Marechaussee dagen mkb’ers en startups uit om innovatieve ideeën in te dienen. Dit jaar op het gebied van intelligente data visualisatie. Op welke manier kan er beter gebruik worden gemaakt van de groeiende, ongestructureerde en veranderende data?

Of het nu gaat om het effectief beschermen van kinderen door gebruik te maken van big data of om het visualiseren van de beschikbare grenscontrolecapaciteit op Schiphol. Innovatieve ideeën voor dit soort vraagstukken, daar draait het om. De winnaar krijgt 200.000 euro om zijn voorstel samen met de overheid te ontwikkelen.

Meedoen

Schrijf je nu in voor de VIC 2016

Meer weten?

Bekijk de animatiefilm en leer alles over dit thema.

Op de website van VIC 2016 vind je inspirerende presentaties over de VIC 2016 en een interview met de winnaar van de VIC 2015.

Datum: donderdag 21 juli 2016, 10:15
Bron: Ministerie van Justitie
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry