XRC services Group bouwt ISP netwerk uit

24/05
2016
NISTELRODE (EZPress) - XRC services Group heeft haar ISP (Internet Service Provider) netwerk uitgebouwd door naast de integratie met de gevestigde partijen in de markt zoals KPN, Ziggo, Eurofiber en Tele2 nu ook de lokale glasvezelinitiatieven te integreren in haar netwerk.

De BV die daar binnen de XRC services Group voor is opgericht, XRC networks, is druk bezig de laatste hand te leggen aan de uitrol van haar netwerk in de diverse knooppunten/datacenters in Nederland, België en Duitsland. In Nederland is recent o.a. het datacenter in Amsterdam; Telecity 5 en Nikhef opgeleverd en evenals Smart DC in Rotterdam.

“Doordat wij als XRC networks alle lokale glasvezelinitiatieven op o.a. bedrijventerreinen in ons netwerk hebben geïntegreerd, kunnen we nog sneller onze klanten voorzien van snel zakelijk internet tegen betaalbare prijsstellingen,” aldus Evert Ruiten, Netwerk Consultant XRC networks. “Naast deze stappen gaan we ook zelf steeds meer glasvezel uitrollen op bedrijventerreinen waar we dus zelf eigenaar worden van het glasvezel. Ook deze stap geeft al aan dat XRC services in de breedte een totale en unieke full service provider is. Daarnaast hebben we ons hosted telefonie platform voor onze klanten op laag 2 geïntegreerd, waardoor onze klanten echt ‘end to end’ beveiligde en beheerbare oplossingen krijgen met de hoogste kwaliteit en beschikbaarheid. De komend maanden zullen er nog een aantal bijzondere zaken door XRC networks worden geïnitieerd, waar wij u via de media en de normale klantcontacten zeker over zullen berichten.”

//Einde bericht

Bron: XRC services Group

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 24 mei 2016, 12:37
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amsterdam, Duitsland, Noord-Holland, Rotterdam, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry