Gemalto treedt toe tot Cloud Foundry Foundation

23/05
2016
Amsterdam, 23 mei – Gemalto (Euronext NL0000400653 GTO), wereldleider in digitale beveiliging, maakt bekend dat zij als eerste leverancier van oplossingen voor databeveiliging toetreedt tot de Cloud Foundry Foundation, de organisatie achter het multi-cloudplatform Cloud Foundry. Als Silver Member van de Cloud Foundry Foundation gaat Gemalto de ontwikkelaars en gebruikers van Cloud Foundry helpen met de integratie van sterke beveiliging in de applicaties die zij in de cloud ontwikkelen. Gemalto bundelt zijn krachten met andere brancheleiders, zoals EMC, HP, IBM, Pivotal, Rackspace, SAP en VMware. Op deze manier levert Gemalto een actieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Cloud Foundry.

Sam Ramji, CEO van Cloud Foundry: “Het multi-cloudplatform van Cloud Foundry wordt ingezet voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie van digitale diensten. Het stelt developers en softwareteams in staat om sneller cloud-applicaties te ontwikkelen, op te leveren en aan te passen. Het vertrouwen van klanten is voor ons een belangrijke succesfactor. De expertise van Gemalto en zijn oplossingen voor databescherming zet de beveiligingsmogelijkheden van ons platform kracht bij.”

Dirk Geeraerts, Identity & Data Protection Expert bij Gemalto: “We zijn verheugd om toe te treden tot de Cloud Foundry community. Onze gezamenlijke inspanningen helpen organisaties om betrouwbare applicaties in de cloud te ontwikkelen. Het werk dat we verrichten helpt developers om integraal beveiligde cloud-diensten te ontwikkelen door het gebruik van onze technologie voor gegevensversleuteling en het beheer van encryptiesleutels. Dit is mogelijk via één en dezelfde interface voor alle Cloud Foundry-applicaties.”

Meer informatie



Webinar: Security, Compliance and Hardware Security Modules in Cloud Foundry – live op 2 juni 2016 om 16:00u en daarna on demand beschikbaar.

Datum: maandag 23 mei 2016, 16:16
Bron: Gemalto
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry