OutSystems partnerprogramma zorgt voor 51% groei

10/05
2016
UTRECHT (EZPress) - Bedrijven wereldwijd bestempelen digitale transformatie als topprioriteit. De groeiende behoefte aan technology consultants en service providers die hieruit voortvloeit, leidt tot een toename in het aantal IT-dienstverleners die OutSystems-partner worden. Met OutSystems Platform, het meest betrouwbare enterprise Rapid Application Development en Delivery (RAD) platform voor het enterprise segment, kunnen zij veel aanzienlijk sneller mobiele en webapplicaties ontwikkelen en uitrollen voor hun klanten.

Momenteel zijn er 140 toonaangevende IT-dienstverleners en IT-consultancybedrijven die zich OutSystems-partner morgen noemen. Samen vormen zij een solide wereldwijde community die heeft geholpen om OutSystems Platform tot het voorkeursplatform te maken van bedrijven van over de hele wereld en in een grote verscheidenheid aan sectoren. Verzekeringsmaatschappijen, banken, telecomaanbieders, retailers, fabrikanten, biotechbedrijven, universiteiten, transportbedrijven en bedrijven uit tal van andere sectoren vertrouwen op applicaties die door OutSystems-partners zijn gebouwd met OutSystems Platform.

‘Steeds meer organisaties zetten in op mobiele applicaties, omdat ze de business in staat stellen om efficiëntie- en productiviteitsverbeteringen en return on investment te realiseren’, stelt Carlos Alves, vice president, global sales bij OutSytems. ‘Bedrijven zetten apps in om hun organisatie te transformeren. Daarom vragen ze om applicaties die uitstekende functionaliteit combineren met een geweldige gebruikerservaring bieden. Onze partners kunnen hiervan profiteren door met OutSystems Platform snel dit soort applicaties te ontwikkelen.’

Onderscheidend vermogen

Partners van OutSystems kunnen zich positief onderscheiden doordat ze in een kort tijdsbestek snel toegevoegde waarde kunnen leveren in die zin dat ze applicaties kunnen ontwikkelen en uitrollen in significant minder tijd dan wanneer ze andere methoden en tooling zouden gebruiken. Andere voordelen die voortkomen uit het partnership met OutSystems zijn de mogelijkheid om terugkerende inkomsten te vergroten, de productiviteit en inzet van ontwikkelaars te verbeteren en hun dienstenportfolio uit te breiden met OutSystems Platform. Veel OutSystems-partners gebruiken OutSystems Platform ook in Microsoft Azure. Dit aanbod combineert de standaarden, beveiliging en betrouwbaarheid van Microsoft met de mogelijkheid om snel hoogwaardige applicaties te ontwikkelen met OutSystems.

Partner of the Year

Onder de vele excellerende partners is B-Synergy uitgeroepen tot OutSystems-partner van 2015. Deze Nederlandse IT-dienstverlener is gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties met nieuwe technologieën als OutSystems in samenhang met SAP. Enkele gezamelijke klanten van B-Synergy en OutSystems zijn RET, NXP en Beeztees. ‘Wij zijn blij dat wij met OutSystems samenwerken om geweldige applicaties te bouwen voor onze SAP-klanten’, aldus Erwin Schmidt, directeur van B-synergy.

Low-code platforms

Voor veel IT-dienstverleners biedt het low-code platform in het algemeen en OutSystems Platform in het bijzonder volop kansen om aanzienlijke groei te bewerkstelligen. OutSystems ontving de hoogste score in de categorie ‘bestaand aanbod’ en was een van de best scorende leveranciers in de categorie ‘strategie’ in The Forrester Wave™: Low-Code Development Platforms, Q2 2016. In termen van marktaandeel en groei kwam uit een ander recent Forrester rapport naar voren dat low-code platforms goed waren voor een omzet van minimaal 1,7 miljard dollar over 2015, met een voorspelde omzet van 15,5 miljard dollar in 2020. OutSystems omzet uit subscription groeide in 2015 met 60 procent. Deze groei is te danken aan de mogelijkheden die het platform biedt om de operationele efficiëntie, het aanpassingsvermogen van een organisatie en de productiviteit van medewerkers te vergroten. Om aan de toenemende vraag uit de markt te kunnen blijven voldoen, zoekt OutSystems voortdurend nieuwe partners die branchekennis combineren met het vermogen om lokaal te leveren en een hoogwaardige dienstverlening aan klanten kunnen bieden.

//Einde bericht

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 10 mei 2016, 14:15
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry