Derbigum lanceert een nieuwe oplossingsgerichte website

26/04
2016
DELFT (EZPress) - In het kader van zijn online aanwezigheid lanceert Derbigum een nieuwe website. Niet alleen de looks zijn veranderd, ook de inhoud is volledig vernieuwd. De bedoeling is dat de bezoeker snel bij de gewenste informatie komt en een duidelijk en overzichtelijk beeld krijgt van onze oplossingen en mogelijkheden.

Opbouw van de website

De site is ingericht naar negen oplossingen die Derbigum biedt in dakbedekkingsystemen. Hier wordt kort een opsomming en omschrijving gegeven met bijbehorende referenties en directe links naar producten, Stabu, BIM e.d. Via de homepage is er ook direct toegang tot deze onderdelen en ons netwerk erkende dakaannemers.

Nieuw is ook onze dienst ‘Downloads’ met toegang tot diverse handige tools als bijvoorbeeld technische tekeningen, certificaten, video’s, brochures, garantie aanvragen en verwerkingsrichtlijnen.

Daarnaast kan er kennis gemaakt worden met het onderdeel ‘Blogs’ met onderwerpen als bijvoorbeeld groen in de stad, cradle-to-cradle en onze traditionele SP FR dakbedekking. Er zullen met regelmaat nieuwe blogs gepost worden.

Blogs, nieuws en referenties kunnen direct gedeeld worden via Social Media.

Tevens is de website mobiel toegankelijk met smartphone en tablet.

Ga snel onze vernieuwde website ontdekken op www.derbigum.nl.

Over DERBIGUM

De Belgische onderneming Derbigum is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbanen. De onderneming, gestart in 1932 als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, investeert vandaag fors in vernieuwende producten voor duurzaam bouwen en energiebeheer. De groep telt vier productie-eenheden – twee in België (Lot & Perwez), één in Duitsland (Haßfurt) en één in de Verenigde Staten (Kansas City) – en stelt wereldwijd 400 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De geconsolideerde groepsomzet van Derbigum bedraagt 114,5 miljoen euro. Het logo en de baseline ‘Making Buildings Smart’ geven de missie van Derbigum duidelijk weer: innovatieve en duurzame oplossingen op maat ontwikkelen met als doel opdrachtgevers energiekosten te besparen, hernieuwbare energie te produceren, de duurzaamheid te verhogen en zodoende de ecologische voetafdruk van het gebouw te beperken.

Datum: dinsdag 26 april 2016, 13:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Delft, Duitsland, Kansas, Verenigde Staten, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry