NVM brengt vastgoedmarkt breed in beeld

25/04
2016
NIEUWEGEIN (EZPress) - De drie vakgroepen van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben voor de derde keer hun feiten en cijfers gebundeld in het rapport ‘Vastgoedmarkt in Beeld’. De vastgoedmarkt in 2015 wordt door de NVM-vakgroepen Wonen, Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed ook in deze uitgave op een prachtige en uitvoerige wijze belicht.

De publicatie toont de feiten en cijfers achter de berichtgeving en heeft tot doel om de transparantie van de vastgoedmarkt te vergroten. De samenstellers hebben ook deze keer gekozen voor informatieve illustraties in plaats van traditionele statistieken.

“Wanneer een keer per jaar het complete overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen in de diverse deelmarkten in een handig boekje verschijnt, heb ik een trots gevoel”, aldus scheidend NVM-voorzitter Ger Hukker in het voorwoord van het boekje.

“In 2015 zette het herstel van de woningmarkt gelukkig door. Dat is andermaal in deze uitgave prachtig weergegeven. Dankzij de lage rente en het hoge consumentenvertrouwen hield de woningmarkt ook vorig jaar de wind in de rug. Het aantal door NVM-makelaars verkochte woningen lag alweer op het niveau van voor de crisis en de gemiddelde prijs van verkochte woningen was aan het eind van het jaar 10 procent hoger dan die op het dieptepunt van 2013”, vult de nieuwe NVM-voorzitter Ger Jaarsma aan.

//Einde bericht

Bron: CBS

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 25 april 2016, 11:22
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Nieuwegein, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry