kaartjes.nl genomineerd voor prestigieuze Ticketing Technology Award

11/04
2016
AMSTERDAM (EZPress) - De Nederlandse start-up kaartjes.nl is genomineerd voor de Ticketing Technology Awards 2016. Deze internationale prijs beloont leiderschap, innovatie en prestatie op het gebied van technologie in de kaartverkoop.

De deskundige jury van het jaarlijkse Ticketing Technology Forum, die de uitreiking van de Awards organiseert, heeft de lijst van finalisten voor de Ticketing Technology Awards 2016 bekendgemaakt. Op de lijst genomineerden staat de Nederlandse nieuwkomer kaartjes.nl tussen grote internationale spelers als Ticketmaster, The Sydney Opera House en Cirque du Soleil.

Sinds eind 2015 kunnen consumenten bij kaartjes.nl terecht voor al hun kaartjes op het gebied van cultuur, entertainment en uitgaan. Anders dan op andere kaartverkoopsites, vind je op kaartjes.nl het complete culturele en recreatieve aanbod, van dierentuin tot concert. Het bijzondere van kaartjes.nl is dat dit enorme aanbod – inmiddels meer dan 16.000 activiteiten – zelfs op een mobiele telefoon overzichtelijk is. Dit maakt het voor de consument mogelijk om altijd en overal kaartjes te kopen.

Uit onderzoek dat is uitgevoerd in opdracht van kaartjes.nl is gebleken dat 73% van de Nederlanders graag vaker geïnspireerd zou willen worden om er op uit te gaan. Daarbij zou 49% het prettig vinden als er één online plek zou zijn waar je inspiratie op kan doen en tegelijkertijd een kaartje kan kopen. kaartjes.nl voorziet in deze behoefte door het volledige aanbod overzichtelijk te presenteren op desktop, tablet en vooral mobiele telefoon. Via de website, social media, nieuwsbrieven en andere media ontvangt de doelgroep tips over wat er op het moment ‘hot’ is.

“We zijn heel erg blij met deze nominatie. We hebben met het hele team hard aan kaartjes.nl gewerkt en zijn trots op het product dat we hebben neergezet. Dat we zo snel genomineerd zijn voor een internationale prijs is een grote erkenning voor ons als jong bedrijf,” aldus Joost van Vollenhoven, medeoprichter kaartjes.nl.

De Awards worden op 27 april aanstaande uitgereikt tijdens de Gala Awards evening van het Ticketing Technology Forum in het Guinness Storehouse in Dublin.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie bestemd:

Alle nominaties zijn te zien op: www.ticketingtechnologyforum.com

//Einde bericht

Bron: kaartjes.nl b.v.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 11 april 2016, 12:52
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Australi, Noord-Holland, Sydney

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry