Raet kondigt investering door HgCapital aan

24/03
2016
AMERSFOORT (EZPress) - Raet, een toonaangevende aanbieder van HR solutions en gespecialiseerd in HR cloudsoftware en HR services, kondigt vandaag een investering door HgCapital aan. HgCapital, dat volledig achter het huidige management en de groeistrategie van Raet staat, verwerft een meerderheidsbelang van de management-aandeelhouders en CVC Capital Partners. De details van de transactie zijn niet bekendgemaakt.

Raet is sinds 1965 actief in Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 1.000 medewerkers in dienst en zijn cloudoplossingen maken HR voor zo`n 3 miljoen mensen mogelijk. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 10.000 klanten en heeft momenteel vestigingen in Nederland, België, Spanje, Argentinië, Peru, Chili en Colombia.

De groeistrategie van Raet is gericht op het verbreden van het HR solutions portfolio en het uitbreiden van de internationale aanwezigheid om zo de toekomstige strategische HR behoeften van mensen in organisaties te ondersteunen.

`We zijn diep onder de indruk van het team van Raet dat een krachtige basis heeft gelegd om een van de leidende internationale leveranciers van HR solutions te worden`, aldus Ed Wielechowski, Principal van het HgCapital TMT team. `Dankzij de grondige HR expertise en de sterke klantenkring bevindt Raet zich in een uitstekende positie voor verdere uitbreiding zowel in Nederland als internationaal.`

`Wij vinden het geweldig dat we met het team van HgCapital gaan samenwerken nu ons bedrijf verder groeit en we onze ambitie om leidend te worden in het segment HR software en HR services kunnen gaan waarmaken`, aldus Kobe Verdonck, CEO bij Raet. `Ik ben dankbaar voor de grote inzet van ons team en voor de steun van CVC Capital Partners in de afgelopen jaren waardoor onze voortdurende groei en internationale expansie mogelijk zijn gemaakt.`

De transactie wordt voorgelegd aan de desbetreffende mededingingsautoriteiten en is onder voorbehoud van de geslaagde afronding van de vereiste medezeggenschapprocedures.

Raet werd geadviseerd door Rothschild, KPMG en Stibbe.

//Einde bericht

Bron: Raet

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 24 maart 2016, 13:12
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amersfoort, Chili, Colombia, Japan, Kobe, Peru, Spanje, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry