Interconnect wint Veeam award

17/03
2016
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Dinsdagavond heeft Interconnect tijdens de Veeam Partner Summit de prestigieuze award voor beste VCSP Partner in ontvangst mogen nemen! Deze award gaat naar de partner die verantwoordelijk is voor het hoogst aantal Veeam Cloud Connect Backup Reported VMS, en de meeste groei van gerapporteerde VMS.

De oplossingen van Veeam passen naadloos in het portfolio van Interconnect en dragen bij aan de snelle groei van deze organisatie. Interconnect is een internet service provider voor de zakelijke markt gevestigd in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Indirect Sales manager Elwin Sterk en Marketing manager Maartje van Alem van Interconnect nemen trots de prijs in ontvangst. Elwin Sterk: “Veeam is een zeer betrouwbare speler in de markt voor databeschikbaarheid. Veeam investeert veel in haar partners en de innovatie van de producten. Hierdoor zijn wij in staat onze klanten oplossingen te bieden die tegemoetkomen aan een duidelijke behoefte uit de markt, namelijk continue beschikbaarheid van IT-diensten.” Aldus Elwin Sterk.

Over Interconnect

Interconnect ondersteunt sinds 1995 IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door onze expertise op het gebied van Cloud hosting, Connectivity, Hosted Telefonie en datacenters kunnen onze klanten zich zorgeloos richten op hun kernactiviteiten. Voor meer informatie: www.interconnect.nl.

Over Veeam

Veeam, dat in 2006 is opgericht, telt momenteel wereldwijd 37.000 ProPartners en meer dan 183.000 klanten wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam bevindt zich in Baar, Zwitserland, en het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar http://www.veeam.com/nl.

//Einde bericht

Bron: Interconnect Services B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 17 maart 2016, 13:44
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Eindhoven, Noord-Brabant, Zwitserland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry