Finalisten Beste Markt van Nederland 2016 bekend

15/03
2016
ZEEWOLDE (EZPress) - De finalisten in de verkiezing van De Beste Markt van Nederland 2016 zijn bekend. In de categorie kleine markten zullen Scheveningen, Haarlem (Botermarkt) en Stede Broec strijden om de eerste plaats. In de categorie middelgrote markten zijn dat titelverdediger Haarlem, runner up van 2015 Kerkrade en de woensdagmarkt van Maastricht. Tot slot zullen in de categorie grote markten Hoofddorp, Groningen en Emmen gaan uitmaken wie zich in 2016 de beste markt mag noemen.

Hoewel een cliché, wil de jury van de verkiezing meer dan ooit benadrukken hoe moeilijk het dit jaar was om te komen tot de finalisten. “En daarmee geven we eigenlijk aan dat het nog lang niet uitgemaakt is wie uiteindelijk in de verschillende categorieën zal gaan winnen. Bij ons tweede bezoek zal het meer dan ooit gaan om details”, laat de jury weten.

Alle finalisten zullen in de maanden januari en februari nogmaals worden bezocht. Op dinsdag 15 maart zal tijdens het congres van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) in Preston Palace te Almelo per categorie de winnaar bekend worden gemaakt.

De finalisten:

Categorie klein

Scheveningen (donderdag)

Stede Broec (donderdag)

Haarlem (Botermarkt, zaterdag)

Categorie middelgroot

Haarlem (zaterdag)

Kerkrade (zaterdag)

Maastricht (woensdag)

Categorie groot

Hoofddorp (vrijdag)

Groningen (zaterdag)

Emmen (vrijdag)

//Einde bericht

Bron: Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH)

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 15 maart 2016, 08:47
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Almelo, Drenthe, Emmen, Flevoland, Groningen, Haarlem, Kerkrade, Limburg, Maastricht, Noord-Holland, Overijssel, Stede Broec, Zeewolde

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry