Zhone Technologies nieuwe leverancier van Kannegieter

09/03
2016
AMERSFOORT (EZPress) - Vandaag heeft Kannegieter bekendgemaakt dat zij haar partnernetwerk heeft uitgebreid met een nieuwe leverancier: Zhone Technologies. Door de samenwerking aan te gaan met Zhone Technologies kan Kannegieter haar opdrachtgevers voorzien van een complete Passive Optical LAN Oplossing. Doordat Kannegieter de eigen gestructureerde glasvezelconcepten nu kan combineren met het Zhone FibreLAN concept, zijn wij in staat om voor onze opdrachtgevers een kosteneffectieve, betrouwbare, energiezuinige en toekomstbestendige All Fibre IT Network Oplossing te realiseren.

Anthony Clarkson, Director of Sales bij Zhone Technolgies, verwoordt de meerwaarde van de samenwerking tussen Kannegieter en Zhone als volgt: “Kannegieter can bring exposure to the Zhone products and solutions across the Benelux region. Combining Kannegieter`s local knowledge with Zhone`s extensive product porfolio ensures that we can offer the best solutions for Passive Optical LAN in the region.”

Meerwaarde van dit samenwerkingsverband

Clarkson geeft aan dat het van zeer groot belang is dat IT-processen op operationeel gebied van hoogwaardige kwaliteit zijn, dat ze maximaal kosteneffectief zijn en dat de betrouwbaarheid gewaarborgd is. Daarnaast is in de markt al langere tijd de ontwikkeling gaande dat gebruikers en architecten graag de IT Footprint willen reduceren, zodat het vloeroppervlak bijvoorbeeld ten volle benut kan worden voor de feitelijke operationele business. Dit alles is nu te realiseren doordat Kannegieter en Zhone de samenwerking met elkaar hebben opgezocht. Met hun gezamenlijke kennis en ervaring kunnen zij een toekomstbestendig All Single-Mode Fibre IT Network ontwikkelen; een netwerk dat geschikt is voor hoge datasnelheden en dat te implementeren is bij bijvoorbeeld kantoren, hotels, educatie- en gezondheidszorginstellingen en zelfs de zware industrie.

Edwin van Ommen, Brand Manager bij Kannegieter, zegt: “De samenwerking met Zhone Technologies biedt ons volop kansen in nieuwbouw- en renovatietrajecten in diverse marktsegmenten binnen de Benelux, waarbij duurzaamheid een belangrijk aspect is. Door ons portfolio uit te breiden met producten van Zhone creëren we een extra boost in onze glasvezeloplossingen De jarenlange ervaring en kennis van Zhone vanuit de telecombranche, gebundeld met de expertise van Kannegieter op het gebied van LAN (indoor) bekabeling, zie ik als absolute verrijking van ons huidige portfolio.”

//Einde bericht

Bron: Kannegieter Electronica

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 9 maart 2016, 12:26
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Amersfoort, Ommen, Overijssel, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry